Login / Join

Apex Legends for begyndere

Spillet vinder popularitet, som et bevis er de 25 millioner spillere, der registrerede sig på bare en uge efter lanceringen og 50 millioner spillere i løbet af en måned. Fra juli 2019 blev det statistisk vist, at apex legend får op til 10 millioner spillere hver uge.

Apex Legends består af 3 squads eller hold, der har 20 spillere hver, i alt 60 spillere. Hver squad spillere vil tage til en ø, hvor kamparenaen er placeret. Hver spiller skal søge efter deres våben og andet udstyr, som de kan bruge under kampen med andre spillere fra modstanderholdet. Du kan også kæmpe i hånd til håndkamp kamp med andre spillere for at få deres våben. Som spillet fortsætter, mindskes størrelsen af kortet og kamparenaen, så holdet skal beskytte sig selv mod at blive dræbt, indtil de når den sikre zone på øen, der vil gøre dem til vinderen hvis spillet. Spillerne er vælger deres egne specifikke karakterer til at bruge, også kendt som legenderne.

Hver legende i spillet har specifikke evner, svagheder og styrker.  Legender starter som regel som svage kæmpere, fordi de har mindre erfaring, og de gør ikke har våben til at beskytte sig mod de andre spillere. Spillet sæt af apex legend er holdarbejdet i hver enkelt gruppe. Teamwork er en af de mest vigtige nøgler til at overleve spillet. Ved siden af teamwork bruger spillerne spillet controller til at kommunikere nonverbalt med deres hold. Spil-controlleren også kaldet Pinging er den måde, hvorpå holdet kan kommunikere med hinanden for at kende deres placering, våbenplacering og farezonen. Hvis en spiller af holdet varm ned fra en kamp, kan deres holdkammerater have den magt til at genoplive dem. Men hvis en af spillerne fra en gruppe blev dræbt, skal de kunne genoplive og genoplive dem, skulle en af deres holdkammerater have indsamlet et banner. Et banner vises på det sted, hvor en af deres holdkammerater døde, og det skal bringes til et af øens fyrtårne for at redde og genoplive deres holdkammerat.

Apex Legend er et onlinespil, der skal bruges moderat, fordi esport er skabt til underholdning, ikke til afhængighed.

Editorial Office
igitems