Login / Join

Asmongold deler sine tanker om Riot's nye MMO

Den kendte Twitch-streamer Zack "Asmongold" delte for nylig sine tanker om det MMORPG, som Riot Games er i gang med at udvikle, og udtrykte sin optimisme med hensyn til spillets succes. Streameren, der er kendt for sin kærlighed til spil som World of Warcraft, deltog i en diskussion om den kommende titel under en nylig livestream på sin alternative Twitch-kanal, Zackrawrr. Asmongolds perspektiv på denne forventede udgivelse giver værdifuld indsigt for gamere, der er nysgerrige efter, hvad de kan forvente af Riots nye satsning.

"De har alt, hvad de behøver for at få succes"

Under sin livestream reagerede Asmongold på lore-videoer relateret til League of Legends-universet og var især imponeret over en CGI-video med titlen "The Call | Season 2022 Cinematic". Herefter gav han sin mening til kende om det massive multiplayer-spil, der er under udvikling hos Riot Games. Asmongold foreslog, at Riot Games har "alt, hvad de behøver for at få succes", hvilket skabte forventning blandt hans seere til det kommende MMORPG.

En sammenligning med World of Warcraft

Asmongold er ikke fremmed for MMORPG'er, da han har brugt en stor del af sin streamingkarriere på at spille og diskutere World of Warcraft. Han tilbød nogle sammenligninger mellem det populære Blizzard-spil og Riots kommende MMORPG under sin livestream. Et særligt punkt var hypen omkring det nye spil.

Han kommenterede hypen efter at have observeret, at en CGI-filmtrailer produceret af Riot Games havde fået mere end 135 millioner visninger, et tal, der langt overgår visningerne for annonceringen af World of Warcrafts kommende udvidelse, Dragonflight, som havde to millioner visninger.

Asmongold udtrykte sit indtryk af, at Riot Games har alt, hvad der skal til, for at spillet bliver en succes, med henvisning til deres "enorme, massive eksisterende fanbase", deres "tilsyneladende gigantiske" verden og det faktum, at de er et stort firma med et betydeligt budget. Han påpegede også, at Riot Games ikke har en historie med spil, der har pay-to-win-mekanik, hvilket er en almindelig bekymring blandt gamere.

Riots dokumenterede succes

I sin diskussion anerkendte Asmongold Riot Games' dokumenterede succes. Han fremhævede virksomhedens andre populære spil, Valorant og League of Legends, som eksempler på denne succes og bemærkede, at på trods af lejlighedsvise klager fra spillere, nyder disse spil fortsat store, aktive spillerbaser.

Denne succeshistorie kombineret med de ressourcer, virksomheden har til rådighed, giver Asmongold tillid til, at Riots nye MMORPG vil blive en succes. Han mener, at Riot Games har et solidt fundament, de nødvendige ressourcer og dokumenteret succes til at bakke op om deres nye satsning.

En streamers engagement

Diskussionen sluttede med, at Asmongold bekræftede, at han ville spille Riot Games' MMORPG, når det udkommer. Hans forpligtelse til at spille spillet, når det udkommer, er en positiv indikation af hans tro på den potentielle succes for det kommende MMORPG. Hans seere og fans vil sandsynligvis være ivrige efter at se hans streams af spillet, når det udkommer, hvilket yderligere øger spændingen omkring spillets lancering.

Riot Games' kommende MMORPG har endnu ikke fået en officiel udgivelsesdato, men det skaber allerede stor opmærksomhed i gamingmiljøet. Som en populær streamer med stor erfaring i MMORPG'er gør Asmongolds positive syn på spillet forventningerne endnu større. Spilfællesskabet vil uden tvivl holde et vågent øje med den videre udvikling omkring denne meget ventede titel.

Editorial Office
igitems