Login / Join

Battle of Royale-spil, som du bør spille i 2022

Battle royale-spil har taget spilverdenen med storm og har gjort denne genre til en vigtig trend i branchen. Målet er at være den sidste mand eller det sidste hold, der står tilbage i en gruppe af spillere, der kæmper, indtil alle andre spillere eller modstanderholdene er besejret. Området eller kortet, hvor spillet foregår, bliver gradvist mindre og mindre. Denne proces bringer spillerkaraktererne tættere på hinanden, mens den også eliminerer dem, der er på den forkerte side af det. Derudover kan spillerne bruge voice chat og funktioner i spillet til at kommunikere forskellige strategier med deres holdkammerater.

Apex Legends

Antallet af spillere i Apex Legends nåede op på over 25 millioner spillere i den første uge. Det indeholder hold med tre spillere, der bruger præfabrikerede figurer med unikke færdigheder kaldet "Legends", som ligner dem, man finder i hero shooters. Siden spillets udgivelse er der blevet tilføjet alternative tilstande, som giver mulighed for squads med både en og to spillere.

En ting, der adskiller Apex fra konkurrenterne, er, at der lægges vægt på et hurtigt gameplay af høj kvalitet, som ikke føles som noget andet. Våbnene er også fantastiske; haglgeværer har en tilfredsstillende skarp lyd.

Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone er et populært spil, der kræver en masse færdigheder, og det er måske ikke helt let at komme til tops. Men når du først har fundet ud af våbnene, deres frynsegoder, mekanik og tilbehør, kan dette spil være ganske tilfredsstillende, især når alt går som planlagt.

Fordi Warzone er et battle royale-spil, bliver kortet gradvist mindre i løbet af spillet. Dette får alle 150 spillere til at kæmpe mod hinanden, indtil ét hold står tilbage som sejrherre. Der er 1v1 duel respawns, hvor du kan tjene penge og bruge dem på respawning af holdkammerater eller dræberstreger på Buy Stations.

Fortnite

Fortnite giver dig mulighed for at spille mod eller med dine venner, og det er også kompatibelt på tværs af platforme. Det er tydeligt at se, hvad der gør Fortnite populært, når man tænker på det konstant skiftende kort, tilføjelsen af nye Fortnite-skins og omarbejdningen af spillets grundprincipper. Fortnite giver dig også mulighed for at spille som Master Chief, Batman, Kratos og Meowscles, den søde kat.
Hvis du er på udkig efter en ny konto med skins, der allerede er erhvervet på den, skal du sørge for at tage et kig på vores brede liste af kvalitetskonti!

PUBG Battlegrounds

Sammenlignet med Fortnite henvender det sig til et ældre publikum, og et af dets højdepunkter er spillernes mulighed for at tilpasse deres våben. Selv om PUBG ikke længere er det mest populære spil, var det med til at forme battle royale-genren.

Højst 100 spillere kan springe med faldskærm direkte ind på en ø og derefter gennemsøge området efter udstyr og våben for at dræbe en anden spiller og samtidig undgå at blive taget ned. De sikre områder på spillets kort skrumper med tiden, hvilket tvinger de overlevende spillere til tættere positioner og tvingende interaktioner.

Spellbreak

Sammenlignet med de sædvanlige militaristiske koncepter i battle royale-genren er Spellbreak let og farverigt og har et fantasy-sværd-og-sværd-koncept. I stedet for våben anvender du magiske besværgelser til at eliminere spillere.

En af grundene til, at du vil blive ved med at spille, er spillets levende æstetiske stil. Ifølge dets art directors er Spellbreak's gameplay-visuals inspireret af populær anime i 90'erne. Seth Sivak, CEO for Proletariat, siger, at deres mål med stilen var at skabe noget unikt, der ville ramme en tone hos spillerne.

Sidste tanker

Battle royale-genren fortsætter med at dominere spilindustrien, hvor forskellige spil tilbyder unikke gameplay-oplevelser. Apex Legends lægger vægt på et hurtigt gameplay, mens Call of Duty: Warzone kræver dygtig beherskelse af våben og spilmekanikker. Fortnites konstant udviklende kort og kompatibilitet på tværs af platforme gør det til en favorit blandt spillerne, mens PUBG Battlegrounds tilbyder et mere tilpasningsdygtigt våbensystem. Endelig giver Spellbreak et let og magisk bud på genren med sin levende æstetik og unikke brug af trylleformularer i stedet for våben. Med så mange muligheder er der et battle royale-spil for enhver spiller, som kan nyde det i 2022.

Editorial Office
igitems