Login / Join

Bedste kampspil i 2022

På trods af Covid-19-pandemien, der driver ansigt-til-ansigt-turneringer, er onlinespil i fremgang, og kampgenrens popularitet og tilgængelighed fortsætter med at stige. Et ordentligt kampspil er en af de få ting inden for gaming, der giver en højintensiv, én-mod-én-oplevelse, og i dag er der flere muligheder for de bedste kampspil end nogensinde før.

Men selv om markedet for kampspil er bredt og fortsat vokser, har genren en relativt lille spillerbase sammenlignet med andre konkurrencespil. Ikke desto mindre er nogle af spillene kæmpe spil i deres egen ret, og det er en del af fornøjelsen at mestre dem.

Så hvilke kampspil er de bedste i 2022? Kampspilsentusiaster er forkælet for valgmuligheder, med alt fra klassikere som Street Fighter V til indie-muligheder som Skullgirls. Så begynd at øve dine bevægelser, da disse er de bedste kampspil.

STREET FIGHTER V: CHAMPION EDITION

Street Fighter V: Champion Edition kombinerer ligesom Mortal Kombat 11 meget fantastisk spilindhold i ét bundt.

Street Fighter har været et populært spil i spilmiljøet siden arcade-debuten, og Street Fighter V er ingen undtagelse. Du har sikkert spillet nogle streetfighter-spil i din barndom, det samme gælder Street Fighter V: Champion Edition. Konceptet er helt det samme, så det ville ikke være et problem at spille det.

Oprindelsen af dette spil betragtes som et retrospil nu. Alle, der spiller kampspil, ved præcis, hvor intense disse spil er. At få fat i et af din barndoms bedste minder er inden for rækkevidde. Hvorfor ikke prøve det og lære at blive en professionel.

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros Ultimate betragtes som et af de mest ambitiøse og legendariske spil i kampspilsgenren. Med en enorm liste af figurer i spillet vil enhver spiller blive forbløffet og kan have det sjovt med at spille spillet. Ultimate har modtaget universel anerkendelse fra både kritikere og spillere. Det har et vanvittigt antal af det streamede online-indhold på underholdningsplatforme som Twitch, Discord og YouTube, hvilket gør det til et af årets mest populære kampspil.

Tekken 7

Spillet fungerer som den episke afslutning på Mishima-klanen og afdækker årsagerne til deres uendelige kamp som det syvende hovedafsnit af Tekken-serien. Både kritikere og spillere er enige om, at spillet er et af de bedste i serien, og næsten to millioner Tekken 7-indhold er blevet streamet på YouTube og twitch for sine fantastiske multiplayer-gameplaykampe. Tekken fortjener at være på listen over virkelig fantastiske spil siden arcade-debuten til dette spil.

Mortal Kombat 11 (MK11)

Mortal Kombat 11, det seneste bidrag i en af de mest populære serier i historien, repræsenterer seriens næste udvikling. Med en ny grafikmotor og en række nye og tilbagevendende kæmpere har spillet vundet adskillige priser og nomineringer og har samlet en Twitch-følgerskare på over en million streams. Der er ingen tvivl om, at MK-franchisen har gjort endnu et intenst kampspil til en sand konge af alle kampspil.

Editorial Office
igitems