Login / Join

Bedste våben i Valorant 2022

Valorant er et af de mest populære spil lige nu. Igen har Riot Games lavet et utroligt spil, denne gang i skydegenren. Valorant har allerede i dag et betydeligt esport-fællesskab. FPS-spil er en af de bedste genrer at spille, og det'er meget populært. Succes i FPS-spil er afhængig af mange faktorer, hvoraf en af dem er viden. Hver eneste lille detalje kan vinde eller tabe dig et spil, lige fra kort til våben.

Jeg ved, at du ønsker at forbedre dit spil, så vi vil vise dig den bedste pistol, du kan bruge i spillet. Vores bedste valg er baseret på brugernes popularitet og ranglister over vinderprocenter. Så uden yderligere omsvøb, lad os komme i gang!

Du kan få din konto rangeret op ved hjælp af Valorant boosting services, som hjælper dig med at opnå en høj rang inden for få dage.

Køb af en konto vil også give dig en hurtig start på din karriere, da det hjælper dig med at komme ind i rangerede kampe med det samme.

Hvis du er ny i spillet, kan det også være meget nyttigt at få et par sessioner fra erfarne Valorant-spillere.

#1 Operator

Operatøren ville altid være i toppen. Dette snigskyttegevær er ideelt til at holde vigtige vinkler, fordi det kan nedlægge selv pansrede fjender med et enkelt skud i kroppen. Denne pistol pakke så meget kraft, at den kan one-shot fjenden over lange afstande.

#2 Phantom

Ifølge mange spillere er Phantom det bedste våben. Phantom har en håndterbar rekyl sammenlignet med andre våben i spillet, hvilket gør det til et nybegyndervenligt våben. Phantom har også en hurtigere affyringshastighed end de fleste våben, så du kan kontrollere rekylen, mens du sprænger dine fjender.

Lyddæmperen, som skjuler din skudretning for dine fjender, er en af våbnet's mest markante fordele. Vi anbefaler at skyde i bursts mode frem for fuldautomatisk mode, hvis du bruger Phantom, da det kan forbruge din ammunition meget hurtigt.

#3 Vandal

Hvis du ikke er fan af sniping eller ikke er tryg ved SMG med høj rekyl, kan du overveje Vandal. En hårdtslående Assault rifle er god til kamp på mellemlang og lang afstand. Affyringshastigheden er langsommere, og magasinkapaciteten er mindre end Phantom's. Men dette våben har en kraftig slagkraft. Du har en stor chance for at få et hovedskud, der dræber fjenden med ét skud fra enhver afstand. Det kræver kun fire skud i kroppen med dette bæst at eliminere dine fjender, men rekylen er sværere at håndtere.

#4 Odin

.Odin er et våben, der er svært at mestre, men det er uden tvivl et af de mest kraftfulde i spillet. Odin's wall penetration er ekstremt høj, hvilket gør det muligt for dig at nemt wall bang dine modstandere. Odin's magasin rummer 100 kugler, hvilket er ideelt til spray and prays situationer. Hvis du foragter genindlæsning, er dette en fremragende tilføjelse til dit arsenal. Og jeg glemte næsten, at du har brug for stærk tålmodighed og god beregning, fordi denne pistol har høj rekyl, og fejlskud vil kaste dig afsted med et par skud.

#5 Bulldog

Et underdog-våben med en høj nyttefunktion. Denne dåse er uovertruffen i forhold til Vandal og Phantom. Den har et mindre magasin og en langsommere affyringshastighed, men rekylen er fantastisk. Perfekt til spillere med kartoffelmål.

#6 Sheriff

Den absolut mest dødbringende pistol i spillet. Sheriff er effektiv på alle afstande og kan dræbe dine modstandere med et enkelt hovedskud på mindre end 30 meter. Ulempen er, at ildhastigheden er ret langsom, fordi det er en revolver. Men hvis du tror på dit sigte, vil Sheriff hjælpe dig meget.

Editorial Office
igitems