Login / Join

Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike: Global Offensive er en af de mest populære onlinespil og er for det meste foretrukket af spillerne til at kalde som CS: GO, da Counter Strike: Global Offensive er meget lang og mundfuld at sige. Udgivet i 2012, er det nok et af de ældste online spil, men det blev aldrig undervurderet og bliver stadig spillet i dag. Spillets genre er First Person Shooter, og spillets mode er multiplayer, hvilket betyder, at det en eller flere spillere er i stand til at spille spillet.

Der er to typer af hold i spillet den Terrorist og Counter Terrorist. Begge hold skal dræbe og besejre hinanden hinanden, så de vil få sejren. De hold, der vil vinde kampen, vil få pengebelønninger, og spillernes rang vil stige. De vil få en ekstra våben, som de kan bruge på slagmarken.

Spillet har 9 hovedtilstande såsom:

  1. Kompetitiv
  2. Deathmatch
  3. Casual
  4. Arms Race
  5. Demolition
  6. Wingman
  7. Flyvning Spejdermand
  8. Fare Zone
  9. Våben Kursus.

I spillets konkurrenceprægede tilstand kan den spillerne vil konkurrere og kæmpe med hinanden i en maksimal tid på 45 minutter.

Hvert hold indeholder 5 medlemsspillere, en 5x5 kamp. Deathmatch og den afslappede spiltilstand er mindre cool og ikke så farlig for spillerne, den kan spilles med en holdkammerat og det gør ikke forårsager ikke drab. Arms Race er en spiltype, der med vilje bliver gjort. De våben, der bruges i denne kamp, er pistoler, hvis det lykkes dig at dræbe din fjenden, vil din gum automatisk blive opgraderet. Demolition er et lignende spil mode af Arms Race, den eneste forskel i denne kamp er, at spillerne enten kan sprede eller placere en bombe. Wingman er et spil to mod to, hvor spillerne bliver matchet med de andre spillere, der har den samme evne som dem. Flying Scoutsman er ligesom en Arms Race-tilstand i spillet, den eneste forskel er, at våben, der bruges i denne kamp, er kniv og en SSG 08. Det næste er Danger zone, hvor kampen er 16 eller 18 kampe på match game mode. Og til sidst er det våbenkursus, hvor spillerne bliver trænet til at bygge sig stærkere før de går ind i kamparenaen.

For vores tjenester relateret til dette spil, kan du besøge: 
https://igitems.com/store/CS_GO/ACCOUNT

Teamwork er den vigtigste nøgle til at vinde i dette spil. Sammenhold og kommunikation er et must.

Editorial Office
igitems