Login / Join
Roblox

De bedste Roblox-spil i 2023: Hvad trender?

Med så mange spilskabere, der arbejder på Roblox hver dag, er det meget let at fare vild i den lavine af nye spil, der uploades. Det virker som om, at i det øjeblik man begynder at nyde et spil, bliver der lanceret et andet fantastisk spil. Der er endda mange YouTube-videoer dedikeret til at hjælpe spillere med at holde sig opdateret om de nyeste spil, der rammer platformen.

Hvis du undrer dig over, hvilke spil der har været trending på Roblox i 2023så er du kommet til det rette sted. Roblox-spillere er strømmet til de følgende fantastiske spil i millionvis:

  1. Adoptér mig!

Med mere end 32 milliarder besøg, siden det blev lanceret på Roblox, er Adopt Me! platformens mest populære spil i 2023. Dette spil, som Uplift Games står bag, var oprindeligt tænkt som et interaktivt spil, hvor spillerne kunne vælge at være enten forældre eller børn i et rollespil om adoptionsprocessen.

Men det har siden udviklet sig til et spil, hvor man kan vælge at adoptere forskellige virtuelle kæledyr, som også kan handles med andre spillere. Der er mange mikrotransaktioner i spillet, hvilket giver Uplift Games mere end 60 millioner dollars hvert år! Opdateringer som "dress your pet" har hjulpet spillet med at bevare sin status som et af de mest populære Roblox-spil.

  1. Brookhaven

Har du lyst til at flygte fra din egen virkelighed og prøve en ny? Så er Brookhaven måske det bedste sted at tage hen. Dette spil kan bedst beskrives som en livsstilssimulator, hvor du kan nyde en bred vifte af hverdagsaktiviteter, såsom at gå på arbejde, i skole, køre rundt og møde andre Roblox-spillere.

Du har mulighed for at låse op for mange andre spændende funktioner i dette spil ved hjælp af Roblox Brookhaven premium pass, som koster dig 275 Robux. I april 2023 var Brookhaven blevet besøgt mere end 29 milliarder gange.

  1. Helvedes tårn

Tower of Hell er skabt af uwuPyxl og ObrenTune og er et spændende Roblox-spil, der har haft mere end 20 milliarder besøg siden starten. Som navnet antyder, går spillet ud på at tackle et tårn med seks sektioner i håb om at nå toppen på mindre end 8 minutter.

Hver gang en spiller besejrer et tårn, optjener de point, som kan bruges til at købe forskellige typer udstyr og tilbehør, der vil være nyttige til at besejre de følgende tårne. Spillet blev udgivet i 2018, og lige siden har det fået en enorm tilhængerskare på Roblox.

  1. Blox frugter

Blox Fruits blev skabt af mygame43 i 2019. Det er den samme skaber, der har lavet Gamer Robot og Elemental Battlegrounds, så det er ikke overraskende, at dette seneste tilbud er meget populært blandt Roblox-brugere. Blox Fruits har haft over 15 milliarder besøgende, siden det blev skabt.

Selve gameplayet er meget enkelt, hvilket er en del af grunden til, at dette spil er så populært. Spillerne bliver spawnet ind i spillet og skal finde Blox Fruits, som er tilfældigt spredt i spilmiljøet. Hvis man ikke kan finde nogen frugter, kan man købe dem med spillets valuta, Beli.

  1. MeepCity

Med lidt over 15 milliarder besøg siden starten er MeepCity et Roblox-spil, der henvender sig til dem, der elsker sociale spil og rollespil. Da det blev lanceret, havde spillet en bred vifte af aktiviteter, som man kunne nyde, såsom fiskeri, rollespil og fester.

Men efter at der blev rapporteret om problemer med misbrug af voksenindhold i februar 2022, stoppede MeepCity party-funktionen. Det er dog stadig et af de mest populære spil i 2023 takket være de mange andre fede funktioner, man kan nyde.

Det sidste ord

Roblox er en evigt voksende platform, der ikke viser tegn på at sætte farten ned. At holde trit med de nyeste spil på platformen er ikke en nem opgave. Men hvis du vil have den bedste Roblox-oplevelse, er et af de fem spil i denne artikel værd at prøve. Besøg platformen og åbn en Roblox-konto lige nu.

Editorial Office
igitems