Login / Join

En guide til PUBG

PUBG er en slagmark. PUBG er en computer spil eller et onlinespil. PUBG er ligesom et counter strike, men disse to spil har forskelle. Når du skal til at spille et PUBG, skal du åbne dine data og WiFi for at få adgang til det nævnte spil, mens counter strike er et offline spil, men du nødt til at installere denne applikation på din bærbare computer eller computer. Du kan spille ved at dig selv, og du kan også spille med dit hold. Det har en mulighed, om det er multiplayer eller single-player. Du kan spille denne applikation så meget som du vil, men du skal begrænse dig selv fra at spille dette spil, fordi PUBG er en af de mest berømte online spil her på jorden. Det er derfor, du skal være forsigtig med dig selv, fordi der er nogle mennesker, der er blevet afhængige af dette spil.

Dette spil vil æde din tid, men når du spiller dette, vil du glemme alle de problemer du har, og dette spil vil fungere som din stressaflastning. Det bedste du kan gøre, når du har besluttet dig for at spille dette er at have dit hold, så du ved slutningen af spillet ikke vil være besejret. Mindst 1-2 timers spil af PUBG er nok for dig såvel som din holdkammerater. I dette spil er der 100 spillere, så du hører til de 100 hundrede spillere. Løb når der er en fjende, fordi din fjende vil varme indtil du er bliver ramt, og du skal løbe og løbe, når der er blod på din skærm.

Du er virkelig nødt til at løbe og gå hurtigt, gå til den sikre zone, for at kunne være i sikkerhed og leve. Der er også et kort der på din skærm, som vil guide dig, og som vil hjælpe dig med at komme i den sikre zone. Når du er i den sikre zone, vil du være en af de overlevende der. Du har også ret til at vælge, hvilken type våben du vil bruge. Når du skyder din fjende, vil du have tilsvarende penge, som du vil blive brugt til at købe sådanne genstande, mest specielt støvler, der vil hjælpe dig med at løbe hurtigt, våben, som samt våben. Dette er faktisk et fornøjeligt spil så langt mange teenagere lige nu spiller denne slags spil.

Tag et kig på vores brede udvalg af in-game services!

Editorial Office
igitems