Login / Join
Pokemon GO

Er det det værd at spille Pokemon GO i 2024?

Pokemon GO blev lanceret i 2016 og blev hurtigt et globalt fænomen. Faktisk opmuntrede det utallige spillere til at gå udenfor og begynde at fange de elskelige figurer.

Fans husker sikkert dillen, fordi alle så ud til at spille Pokemon GO i de første par uger efter udgivelsen. Selvom spillet ikke er så hypet, som det har været, kan det stadig betale sig at spille det i 2024 og derefter.

I sidste ende toppede antallet af spillere i Pokemon GO på omkring 230 millioner i udgivelsesåret. Det tal er langsomt faldet med tiden, selvom der sidste år var en lille stigning igen. På trods af den faldende spillerbase er der stadig mere end en halv million aktive spillere på platformen, og nye spillere kan jævnligt opleve fremragende indhold.

Hvis du aldrig har spillet Pokemon GO før, er dette året, hvor du skal begynde. Det er bestemt værd at spille, selv om den oprindelige hype langsomt er aftaget. Lad os finde ud af, hvorfor du skal spille!

Nye funktioner introduceret i 2023

I 2023 tilbød Pokemon GO nye måder at opleve det sjove i spillet på. Spillere, der ikke har været på platformen i et stykke tid, bør helt sikkert tjekke den ud i år.

For eksempel er Routes en ny funktion, der lader spillere følge en kurateret sti, som andre brugere har oprettet. Dette vil hjælpe dem med at finde Zygarde Cells på vejen.

Ligeledes blev Party Play også introduceret. Det gav endelig spillerne en chance for at slå sig sammen med andre i spillet for at klare mange flere udfordringer. Desuden introducerede Pokemon GO sidste år Master Ball, som garanterer, at spillerne fanger den figur, de bruger den på.

Sammen med de nye funktioner tilføjede Pokemon GO også nye monstre til spillet, så spillerne kan samle endnu flere væsner!

Ligeledes debuterede mange Gen 9-mons i 2023, såsom starterne fra Quaxly, Fuecoco og Sprigatito. Faktisk blev Gen 9-mons ved med at blive set under events, såsom Halloween Event med Houndstone og Greavard eller Cetitan og Cetoddle i Winter Holiday Event.

Nye begivenheder i 2024

Pokemon GO er i Timeless Travels-sæsonen, så hovedfokus her er dyr fra Arceus-regionen (Pokemon Legends). I løbet af denne sæson vil spillerne opleve Pokemon GO Tour: Sinnoh-begivenheden. Det starter i Los Angeles og er sat til at begynde den 17. februar 2024.

Der er utallige begivenheder der sker i 2024, og det er nyttigt at holde sig orienteret.

Hvis du er til digitale events, bliver der afholdt et den 24. og 25. februar, som giver spillere over hele verden en god chance for at tjekke de nye muligheder ud, såsom at få en Palkia eller origin Forme Dialga.

Der vil sandsynligvis også være månedlige Pokemon GO-fællesskabsevents i løbet af året. Januar har lige afsluttet den første, som handlede om Rowlet. Du kommer til at se Chansey, da det er det fremhævede væsen til februars Community Day. Hvis du vil tilføje denne figur til din samling, skal du sørge for ikke at gå glip af den begivenhed!

Grunde til at købe din Pokemon GO-konto

Hvis du ikke allerede har en Pokemon GO-konto, synes du måske, at det er svært at komme ind i kampen. Og du er måske bange for, at dine venner vil være for langt foran dig. Heldigvis kan du købe en konto, der allerede er på et bestemt niveau. Her er fordelene ved at gøre det:

  • Spring de kedelige dele over Når du først åbner en Pokemon GO-konto, er du ret begrænset. Faktisk starter det meste af det sjove efter level 25, så det vil tage dig lang tid at nå dertil! De fleste kan kun spille i et par timer.
  • Overvind bosserne - Hvis du er nybegynder, har du sandsynligvis ikke opbygget styrken til at slå bosserne eller andre spillere. For at bekæmpe dette kan du købe en Pokemon GO-konto på det niveau, du foretrækker!
  • Saml de bedste Pokemon-figurer - Det er ofte svært at få de sjældne eller bedste Pokemon-figurer, før du rammer level 30. På samme måde vil du så kæmpe om dem med andre veltrænede spillere. Hvis du køber en konto med de dyr, du elsker, vil du nå dine mål meget hurtigere!

Er du klar til at købe en Pokemon GO-konto for at nyde alt, hvad der tilbydes i år? Det er bestemt stadig værd at spille spillet, og nu behøver du ikke bruge tid på at opbygge din konto til niveau 30 eller højere. Det er en win-win-situation, når du vælger IgItems!

Editorial Office
igitems