Login / Join

Fem spil, du skal holde øje med i 2022!

Markedet for pc-spil er ved at blive meget bedre, både nu og i fremtiden. Det er ligegyldigt, hvilke spilinteresser du har; der er noget for alle at se frem til.

Uanset hvilken platform du er til, er der et væld af nye PC-spil, som du kan tilføje til din ønskeliste, uanset hvilken platform du vælger. Der er en lang række nye titler, herunder RPG'er med ray tracing-kapacitet, skydespil og co-op-mesterværker, inkluderet.

Her er et udvalg af spil, som vi har set og venter spændt på. Det er vi ikke i tvivl om, at du også vil være.

Dying Light 2

Dying Light 2 vil sende spillerne tilbage til en verden befolket af horder af udøde. Spillet foregår femten år efter verdens undergang, hvor en stor del af menneskeheden er blevet udslettet. Konfliktende fraktioner kan ofte findes i de få tilbageværende sikre tilflugtssteder. Vores hovedperson befinder sig lige midt i en magtkamp. Spillerne vil kunne interagere med disse fraktioner på den måde, de finder passende, ud over udforskning og kampzombier. Missioner kan gribes an på en mere fleksibel måde end i det foregående spil. At gøre forbindelsen mellem parkour og kamp mere problemfri var et vigtigt fokus i udviklingen af denne efterfølger.

Redfall

Arkane Studios har netop udgivet Deathloop og arbejder nu på Redfall, deres opfølgende titel. Byen Redfall, Massachusetts, danner rammen om dette action-eventyrspil. I skrivende stund er historiens præmisser stadig lidt af et mysterium. Men i det mindste er essensen af historien klar. I hvert fald efter hvad vi kan fortælle indtil videre, har et eller andet eksperiment forvandlet byen til et vampyrødeland. Mens du kæmper mod de sultne onde væsner, skal spillerne vælge mellem en række karakterer, som de kan tage kontrol over. Spillet ser nu ud til at være et nyt twist på Left 4 Dead- og Back 4 Blood-franchiserne.

Tom Clancy's Rainbow Six: Extraction

I år vil der blive udgivet et nyt Tom Clancy's Rainbow Six-spil. Rainbow Six: Extraction blev oprindeligt kaldt Tom Clancy's Rainbow Six: Quarantine. Der er altså tale om endnu et taktisk skydespil for hold i stil med Rainbow Six Siege, hvis det giver mening. Få din Rainbow Six-konto på igitems for at få en førsteklasses spiloplevelse! Ikke desto mindre er det et PVE-spil, hvor spillerne slår sig sammen for at forsøge at stoppe en eller anden extraterrestrisk parasitangreb. Hvis en spiller bliver smittet med denne parasit, er de effektivt dømt, hvis de ikke modtager behandling inden for en vis tid. Heldigvis vil vi kunne spille dette taktiske skydespil i begyndelsen af 2022, efter at det smuttede gennem hullerne i 2021.

Destiny 2: The Witch Queen

Savathun's Throne World er et nyt sted, der blev introduceret i udvidelsen Witch Queen til Destiny 2. Efterhånden som udvidelsen fortsætter med at blive bygget op, vil du kunne deltage i et nyt raid kaldet Vow of the Disciple og to ekstra dungeons. Som noget nyt i spillet er sværhedsgraden "Legendary" udfordrende, men alligevel givende for dem, der gennemfører den. Det er også værd at bemærke, at hele Forsaken-udvidelsens kampagne og Tangled Shore-lokationen og -aktiviteterne bliver flyttet til Destiny Content Vault som en del af denne udgivelse.

Crossfire X

Hvis du bor i Asien, vil du snart kunne spille Crossfire på Xbox One og Xbox Series X/S. Crossfire X, som er spillets nye navn, vil holde gameplayet stort set det samme, hvor spillerne er opdelt i to grupper, der skal dyste mod hinanden i flere forskellige spiltyper. Der vil dog være en stor visuel opgradering og en historiekampagne, som spillerne kan opleve. Smilegate og Remedy Entertainment går sammen om at bringe en kampagne ud, men vi ved ikke, hvad handlingen vil være baseret på. Spillet skulle oprindeligt udkomme i 2020, men udbruddet af coronavirus har skubbet udgivelsesdatoen, ligesom det har været tilfældet for mange andre. Spillet er i øjeblikket planlagt til at blive udgivet i begyndelsen af 2022.

Editorial Office
igitems