Login / Join
Call of Duty: Modern Warfare III

MW3 Sæson 3: Et nyt kapitel af krigsførelse er sluppet løs

Sæson 3 af Modern Warfare 3 (MW3) og Warzone er klar til at løfte spiloplevelsen med en række nyt indhold og spændende opdateringer. Sæsonen starter den 3. april, og spilfællesskabet summer af forventning til de nye udfordringer og belønninger, der venter.

Opdeling af Battle Pass: Lås op for action

I hjertet af sæson 3 ligger det fornyede Battle Pass, der lover et arsenal af nye våben, herunder den præcisionsdrevne MORS-snigskytteriffel, og tilbagevenden af fan-favoritten Snoop Dogg. Denne sæsons Battle Pass, kaldet BlackCell, er din billet til at låse op for disse eksklusive belønninger og meget mere.

Pris og frynsegoder

BlackCell Battle Pass forventes at koste $29,99 og giver spillerne adgang til det fulde Season 3 Battle Pass og op til 25 Tier Skips for PlayStation-brugere. Derudover inkluderer det 1.100 COD Points med det samme, som låser op for en verden af tilpasninger og fremskridt.

Eksklusivt indhold

  • Operatører i massevis: Dyk ned i kampen med unikke BlackCell Operator-skins, inklusive den snigende "Stasis" og den dynamiske duo af Snoop Dogg-skins.
  • Blueprints til våben: Udvid dit arsenal med eksklusive våbentegninger, bl.a. fragmentgranaten "Aggressive Action" og den animerede "All that Glitters BlackCell"-tegning.

Udvidelse af kort og tilstande

Sæson 3 stopper ikke bare ved våben og skins. Spillerne kan udforske seks nye multiplayerkort, dykke ned i zombie-indholdet i midten af sæsonen og gense den ikoniske Rebirth Island, hvilket udvider horisonten for gameplay og strategi.

Våben og skins: Et dybt dyk

Battle Pass-niveauerne vrimler med belønninger, fra øjeblikkelig oplåsning af Makarovs Dominus-skin til et udvalg af våben blueprints, der imødekommer enhver kamppræference. For ikke at nævne, at de forskellige belønninger inkluderer tre nye våben, der er tilgængelige for alle spillere, hvilket sikrer, at kampen om overherredømmet forbliver frisk og intens.

Vejen frem

Mens MW3 sæson 3 udfolder sig, inviteres spillerne til at fordybe sig i en sæson fyldt med enestående indhold og muligheder for hæder og ære. Med en strategisk blanding af nye våben, kort og eksklusive belønninger er sæson 3 klar til at omdefinere slagmarken og tilbyde en spiloplevelse som ingen anden.

Editorial Office
igitems