Pokemon GO

Ruby Franke: Familie-YouTuber anholdt for børnemishandling

YouTube-samfundet er i chok efter anholdelsen af Ruby Franke, ansigtet bag den populære familiekanal "8 Passengers." Franke blev anholdt for grov børnemishandling, hvilket førte til, at to af hendes børn blev indlagt på hospitalet. Denne artikel går i dybden med detaljerne omkring Frankes anholdelse og reaktionerne fra lokalsamfundet.

Anholdelsen og anklagerne

Ruby Franke blev arresteret den 30. august 2023 sammen med Jodi Hildebrandt, grundlæggeren af forældrerådgivningstjenesten ConneXions. Begge blev sigtet for to tilfælde af grov børnemishandling. Frankes 12-årige søn var flygtet fra Hildebrandts hjem og havde søgt hjælp hos en nabo, hvor han så udmagret og underernæret ud med gaffatape om anklerne og håndleddene. Politiet fandt også Frankes 10-årige datter i en lignende tilstand. Begge børn blev kørt til behandling på hospitalet.

Bekymringer i lokalsamfundet

Naboerne havde længe været bekymrede for Frankes børns velfærd. De rapporterede, at Franke ofte lod sine børn være alene i ugevis og tilbageholdt mad som en form for afstraffelse. På trods af flere opkald til børneforsorgen blev der ikke gjort noget, før de seneste begivenheder fandt sted.

Familiens reaktion

Frankes ældste datter, Shari, som havde været fremmedgjort fra sin familie, gik på Instagram for at udtrykke sin lettelse over moderens anholdelse. Hun sagde, at de havde forsøgt at advare myndighederne i årevis, og hun var glad for, at retfærdigheden endelig skete fyldest.

Ironien i online-personaen

Ruby Franke var blevet berømt for sin familieorienterede YouTube-kanal, hvor hun ofte gav gode råd til forældre. Kanalen havde over 2 millioner abonnenter, før den blev deaktiveret. Anholdelsen har fået mange til at sætte spørgsmålstegn ved ægtheden af online-personaer, især når det handler om børns velbefindende.

Juridiske konsekvenser

Både Franke og Hildebrandt er i øjeblikket varetægtsfængslet, og kaution er blevet nægtet på grund af børnenes alvorlige skader. Hver anklage om børnemishandling har en strafferamme på op til 10 års fængsel og en bøde på op til 10.000 dollars.

Konklusion

Anholdelsen af Ruby Franke har ikke kun chokeret hendes følgere, men også rejst spørgsmål om tilsynet med familievloggere på sociale medier. Mens retssagen udfolder sig, er den primære bekymring stadig de involverede børns velbefindende.

Editorial Office
igitems