Login / Join
World of Tanks

World of Tanks løfter sløret for nyt, populært spilindhold

World of Tanks (WoT) har endnu en gang indgået et samarbejde med Prime Gaming om at levere eksklusivt indhold til sine spillere. Dette samarbejde har været en velsignelse for spillerne, da det giver dem unikke ting og fordele i spillet, som forbedrer deres spiloplevelse.

Harriers forener sig med Prime Gaming

Den seneste pakke med titlen "We the Harriers" er tilgængelig for spillere, der er en del af Alliancens styrker i deres kamp mod mesterhjernen Von Krieger. Denne pakke giver spillerne en ny 2D-stil, tilpasningselementer og en særlig medalje. Derudover vil spillerne modtage 1 dags WoT Premium Account, som forbedrer deres spiloplevelse. Pakken indeholder også 2D-stilen "Doggo Driver", mærkaterne "Tread Lightly, Human", "Off the Chain"-mærkaterne og medaljen "Area Cleared". Spillere kan også benytte sig af 10 missioner, der giver ×5 XP ved sejr.

For yderligere at personliggøre belønningerne tilbyder pakken en 14-dages lejeperiode for køretøjer og andre valgbare belønninger. Spillerne kan vælge tre genstande fra en liste, der omfatter Object 703 Version II, M6A2E1, 112 og VK 45.03, som alle fås til nedsat pris i Premium Shop. Derudover er der missioner, der tilbyder ×5 XP og ekstra kamprationer.

Fra dybet med Prime Gaming

En anden lokkende pakke med titlen "From the Depths" lokker spillerne til at dykke ned i havets mysterier. Denne pakke tilbyder en unik "Wonder and Glory" 2D-stil, "Favor Gained"-mærkater, "Loving Embrace"-mærkater og "Anchor Grip"-medaljen. Ligesom Harriers-pakken får spillerne 1 dags WoT Premium-konto og kan benytte sig af 5 missioner, der giver ×5 XP ved sejr.

"From the Depths"-pakken giver også en 10-dages lejeperiode for køretøjer og andre valgbare belønninger. Spillere kan vælge to genstande fra en liste, der inkluderer 122 TM, T77, T-103 og IS-2M, som alle fås til nedsat pris i Premium Shop. Derudover er der missioner, der giver ×5 XP og forbedrede kamprationer.

Gør krav på pakkerne

For at gøre krav på disse eksklusive pakker skal spillerne linke deres Amazon- og Wargaming.net-konti. Et Prime Gaming-medlemskab er afgørende for at kunne benytte sig af disse tilbud. Når pakken er hentet, kan spillerne gå ind i spilklienten for at modtage deres belønninger via standard lykønskningsvinduet. For yderligere varer kan spillerne gå til depotet og klikke på fanen Tilbud.

Konklusion

Samarbejdet mellem World of Tanks og Prime Gaming fortsætter med at tilbyde spillerne eksklusivt indhold, der forbedrer deres spiloplevelse. Med unikke stilarter, mærkater, medaljer og meget mere kan spillerne nu booste deres WoT-konto og vise deres evner på slagmarken. Uanset om du er fan af Harriers eller fascineret af dybets mysterier, er der noget for enhver smag. Og for dem, der endnu ikke har udforsket WoT's verden, er det nu det perfekte tidspunkt at kaste sig ud i det, især med de ekstra fordele ved Twitch Prime.

Editorial Office
igitems
Related Products