Login / Join

WoW Classic-guide

Du som gamer bør vide, at den WoW: Classic er på sit Stadium 1. I denne fase har udviklerne inkluderet en Molten Core, Onyxia og Open-world PVP, og det har ingen honor-funktion.

Den 15. oktober vil Dire Maul Dungeon blevet udgivet før den oprindelige tidsplan.

I fase 2, midt i år, vil du bemærke, at det har ny udgivelse af nye bosser. En af disse er Kazzak. Den PVP belønninger blev supreme, og Honor-systemet er blevet udviklet.

Er dette spil værd at spille?

Som afhængig online gamer, absolut ja. For nylig har WoW fået 75 point: Classic siden det er blevet bemærkelsesværdigt skabt spil blandt alle spil. Det giver dig chancer for at udforske Azeroth for allerførste gang.

SÅDAN 'WOW: CLASSIC' SERVER SKAL DU PLAY.

Du skal selv bestemme, hvilke slags servere du vil blive brugt. Denne gang giver den dig to muligheder for at vælge, om det kunne være PvP eller PvE. Det kan afhænge af den region du tilhører. Og efter vælge, beslutter du dig for, hvilket realm du vil begå fra.

Hold altid i tankerne, at det vil tage for så lang tid for din køeserver at bruge i aftentimerne. Nogle gange er det kan det tage 45 minutter til 1 time. Hvis du foretrækker det at spille, skal du forberede mindst 30 minutter før din tidsplan for at spille, især når det er aften.

BEDSTE TILBEHØR

WoW: Classic kan betragte det som gammelt, men den gode nyhed er, at du stadig kan benytte dig af opdateringerne fra grænsefladen med nogle af de nyeste fløjter og klokker fra Addon. Disse opdateringer kan trække din meter og hvordan dine fjender døde gennem inventarprocessen. Nogle andre puristiske spiller med en smule add-on.

BEDSTE KLASSE OG RACE

Race og klasse er svære valgmuligheder for dig at vælge imellem, da det bliver enormt afhængig af din spillestil.

KØBSKOSTEN VED KØB AF WOW CLASSIC

Det er selvfølgelig bare lige så gammelt wow classic abonnement. Du behøver ikke yderligere køb. Den originale æske har blevet udstyret skema abonnement. Hvis du er en nybegynder, kan det koste 15 USD for månedlig tilmelding og aktivering.

Hvordan man hurtigt kan stige i niveau?

For at du kan blive rig på hver niveau, er der mange måder for dig. Men én ting, der er garanteret, er at fuldføre dræbe hvert monster. 

Editorial Office
igitems