Tilmeld dig
Log in
Hearthstone Boosting - Få en legende nu

Hearthstone Boosting - Få en legende nu

Drømmer du om at blive en legende? Vi har styr på det. Bliv boostet til din drømmerang uden besvær med igitems

Begynd at sælge
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Hvad er Hearthstone Boosting?

Den mest betydningsfulde boosting-tjeneste til Hearthstone er rank boosting. Her hos igitems tilbyder vores sælgere denne type service, hvor de booster fra de laveste ranger hele vejen til toppen. Hvis dit mål er at få Legend rank og vise det frem for alle, er vores rank boosting service perfekt for dig.

Vores Hearthstone Rank Boosting service er tilgængelig i alle regioner, herunder servere fra Asien, Europa og Amerika. Vores sælgere er den ægte vare og kan bære din konto til enhver rank du ønsker.

Mange andre sider der booster på Hearthstone bruger ofte snyde- og hack-værktøjer. Disse instrumenter giver dem mulighed for at få en uretfærdig fordel over andre og opnå ranger uden nogen indsats, hos iGitems er dette ikke tilfældet. Alle vores boostere og sælgere er verificerede og gør alt arbejdet i hånden.

Hearthstone Rank Boosting

Ønsker du at blive en Hearthstone Legend så hurtigt som muligt? Vores verificerede boostere sørger for fuld kommunikation gennem hele processen og sikrer de hurtigste leveringstider. Vi har adgang til nogle af de mest erfarne spillere, så vi ved, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at opnå storhed!

Den bedste måde at få din Hearthstone Boosting på er med en certificeret booster fra iGitems, hvor du kan tale direkte med sælgeren før du bestiller, så der ikke er nogen misforståelser i forhold til hvilke slags decks der er nødvendige for denne proces.

Hvad er Hearthstone?

Hearthstone er et af de mest populære online kortspil, der findes i øjeblikket, som oprindeligt blev udgivet til Microsoft Windows, men som siden er blevet porteret over til iOS, Android og Mac OS X. Men hvorfor skulle du interessere dig for et kortspil? Nå, lad mig skille det ud for dig.

Først og fremmest: Der er helte! Hearthstone kræver, at hver enkelt helt skal spilles anderledes end alle andre helte ville gøre. Forskellen mellem at spille med en mage versus en warrior eller druid er enorm, fordi de spiller ud på kortet tidligt i kampen. Denne forskel giver en unik spiloplevelse for hver helt.

De helte, som vi i øjeblikket har i spillet, er: Warrior, Druid, Rogue, Paladin, Rogue, Priest, Mage og Hunter.

Spillet er ret simpelt, man får lov til at bruge mana hver tur, og denne mana kan placere kort på kortet, som hver især har forskellige evner.

Du har 2 kernetyper af kort: minions og spells. Spells gør normalt skade eller helbreder dig selv, mens Minions generelt kæmper for dig indtil døden. Der er også nogle specielle kort, som ikke passer ind i nogen af kategorierne, men hold da op hvor føles det godt, når du får et af dem!

Når alt er placeret på kortet, vil din minion angribe hvor det er anvist, hvis der er noget tilgængeligt at angribe, målet med spillet er at komme igennem fjendens forsvarslinje og at eliminere fjendens helt.

Der er en tutorial til næsten alt Hearthstone-relateret online. Så hvis du nogensinde går i stå, er der altid en løsning at finde. Det hjælper også, at der er tusindvis af spillere rundt om i verden, som lægger videoer ud på YouTube om deres decks og strategier, og at begyndere søger råd.

Fjerde: Det er konkurrencedygtigt! Selvom Hearthstone er F2P, tager alle stadig spillet meget seriøst, og det har en stærk esportscene.