Tilmeld dig
Log in
Path of Exile-konti til salg - PoE Account Marketplace

Path of Exile-konti til salg - PoE Account Marketplace

Er du på udkig efter en Path of Exile-konto af højeste kvalitet? En med gode genstande og stats, eller måske bare en simpel konto, så du kan komme i gang med dette episke spil? Hos igitems er du sikker på at finde din drømmekonto til PoE!

Begynd at sælge
0 items found
Recommended
Vores funktioner
Førende brugeroplevelse
Førende brugeroplevelse

Vi tilbyder den mest behagelige virtuelle gode handelsoplevelse, der findes.

Hurtig levering
Hurtig levering

Glem alt om at vente. Over 90 % af ordrerne bliver udført inden for få sekunder.

Beskyttelse af handel
Beskyttelse af handel

Vi tilbyder det sikreste handelsmiljø. Køb og sælg uden bekymringer.

Politik for tilbagebetaling
Politik for tilbagebetaling

Vores købere får altid deres bestilte varer eller deres penge tilbage.

24/7 live support
24/7 live support

Leder du efter hjælp? Kontakt os når som helst; vi er her for at hjælpe.

Our community
5 out of 5
kundevurderinger
Ofte stillede spørgsmål:
Få mere at vide om igitems:
Regnskaber
Valuta
Varer
PlayBoost
Coaching
Hvordan fungerer køb af valuta i spillet?
Hvordan leverer sælgeren valuta i spillet (sølv, guld, penge osv.)?
Hvorfor er igitems det bedste valg til at købe valutaer i spillet?
Hvor hurtigt får jeg levering efter endt betaling?

Få en god start på PoE

Path of Exile er et fantastisk spil, men det kan være svært at komme ind i, hvis du starter helt fra bunden. Derfor tilbyder vi nogle af de bedste Path of Exile accounts til salg, så du kan komme direkte ind i spillet uden at skulle bruge timer på at grinde for gear.

Vores Path of Exile-konti er af højeste kvalitet og indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med det samme. Vi har et bredt udvalg af forskellige kontotyper til rådighed, så du kan finde den perfekte til dine behov.

Du ønsker ikke at stå i mørke, når det kommer til PoE; gør forberedelsen let og ubesværet, uanset om du er ny eller tilbagevendende spiller, med en god konto fra igitems.

Plus, vores venlige kundeservice er altid her for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have. Så vent ikke længere; køb en Path of Exile-konto hos os i dag! Du vil ikke fortryde det.

Dette er det perfekte spil for spillere, der kan lide spil som Diablo III og Torchlight 2, men som ønsker noget med mere dybde med færre betalingsmure, det har en in-game butik, hvor du kan købe kosmetiske opgraderinger, men det vil ikke gøre eller ødelægge din oplevelse, i modsætning til andre spil. Der er heller ikke noget abonnementsgebyr! Alt du behøver er en gratis Steam-konto, og så er du klar.

Nøglefordele ved at købe en Path of Exile-konto

En af grundene til, at gamere køber en PoE-konto, er, at de kan tage udfordringer op. Disse tidsbegrænsede begivenheder giver et stort færdighedsloft, hvilket gør spillet sværere end normalt, men hvis du har en konto med noget tungt udstyr, vil det gøre tingene meget nemmere. De fleste challenge-ligaer giver også nogle ret gode belønninger for at fuldføre udfordringer, såsom Challenger Trophy's.

  • Spar penge, denne er en no brainer!
  • Spil med det samme med en etableret karakter, ingen grund til at grinde eller bruge penge.
  • Mindre tid er nødvendig for at spille, da du ikke behøver at bekymre dig om at levele din karakter op fra bunden eller tilegne dig grundlæggende viden om dette spil.
  • Mere konti er tilgængelige, end der er folk, der vil have dem, hvilket betyder, at du kan få fat i et godt tilbud!
  • Få et forspring eller indhente dine venner.
  • (For tilbagevendende spillere) Få adgang til alle nuværende og fremtidige udvidelser uden at skulle grinde for dem igen.
  • (for tilbagevendende spillere) Kom hurtigere tilbage i spillet i stedet for at skulle bruge timer på at sætte dig ind i den aktuelle situation.
  • (for nye spillere) Start din POE-oplevelse uden nogen af den hype eller stress, der normalt følger med at deltage i et nyt spilfællesskab - du kan fokusere på bare at nyde spillet uden nogen distraktioner!

Hvorfor købe en PoE-konto?

Path of Exile er et fantastisk spil, men det kan være svært at komme ind i, hvis du starter helt fra bunden. Derfor tilbyder vi nogle af de bedste Path of Exile accounts til salg, så du kan komme direkte i gang med spillet uden at skulle bruge timer på at grinde for gear.

Vores Path of Exile-konti er af højeste kvalitet og indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med det samme. Vi har et bredt udvalg af forskellige kontotyper til rådighed, så du kan finde den perfekte til dine behov.

Få våde fødder i PoE

Path of Exile er et action-RPG, der blev udgivet i oktober 2013. Det har fået ros for sin dybe gameplay-mekanik, sjove kamp og mørke fantasy-verden. Da spillet først blev udgivet, blev der modtaget blandede anmeldelser på grund af nogle bugs, middelmådigt stemmeskuespil og dårlig optimering. Grinding Gear Games har dog aktivt udviklet nyt indhold til spillet, herunder fire store udvidelser og flere mindre patches, som alle har forbedret spillet meget med tiden. De er nu en af de mest succesfulde indievirksomheder derude.

Præmissen for spillet er ret simpel. Du er en eksileret, der er blevet forvist fra dit hjemland og skal nu udforske verdenen Wraeclast, hvor du skal kæmpe dig igennem horder af monstre og andre eksilerede for at finde værdifulde genstande og udstyr, der kan hjælpe dig på din rejse. Der er syv karakterklasser at vælge imellem, hver med sine unikke færdigheder og evner.

Spillet udvikler sig konstant, og der bliver hele tiden tilføjet nyt indhold, så der er altid noget nyt at udforske. Hvis du leder efter et dybt og givende action-RPG at sætte tænderne i, så er Path of Exile værd at tjekke ud.