Login / Join

Alt, hvad vi ved om Overwatch 2

Overwatch 2 er her! Spillet er nu i betafasen. Du kan besøge deres hjemmeside og registrere en konto. Selv om det er i Beta-fasen, kan det give dig nogle fordele at få fat i spillet på et tidligt tidspunkt.

Overwatch 2 Release Date

På BlizzCon 2019 meddelte Blizzard, at Overwatch 2 stadig er i de indledende faser af udviklingen og ikke har nogen idé om, hvornår det vil udkomme.

Når vi først begyndte at planlægge 2022, havde Blizzard os fast i sigtekornet. Blizzard kom med en erklæring i forbindelse med deres kvartalsregnskabsopkald i november 2021, hvor de meddelte, at Overwatch 2 og Diablo 4 var blevet udskudt.

Nye maps, modes og helte kommer måske tidligere end vi forventede, takket være Blizzard's beslutning om at "afkoble" PvP-elementet i spillet fra PvE. Det er sikkert at antage, at dette spil vil blive udgivet i Q1-3 i 2022.

Så sig op og bliv Beta Tester

Den første lukkede beta for Overwatch 2 begynder i slutningen af april. Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside. Betaen, der tidligere kun har været vist i showcase-trailere, vil indeholde en masse helt nye funktioner som en ny helt Sojourn, en ny spiltilstand push, fire nye kort og hero reworks.

Denne Beta og fremtidige tests er afgørende for at opdage og rette op på balancefejl. Vi har opdaget nogle få udslag, som vi vil tage fat på med en balancepatch, der allerede er planlagt til senere på ugen, men generelt falder de fleste helte fortsat ind i et rimeligt område for spil & vinderrater på mange forskellige færdighedsniveauer. Med det in mente vil vi holde øje med gameplayet og forventer at foretage flere justeringer af heltebalancen i løbet af denne beta.

Du kan også få nem adgang til spillet ved at købe en OW-konto. Dette vil også give dig en hurtig start på spillet med skins, der allerede er låst op, og en højere rang efter eget valg.

Overwatch 2's PvE- og PvP-tilstande vil blive adskilt i spillet

Overwatch 2's nye kort, modes og helte var altid ment som gratis opdateringer til det første spil. Alligevel besluttede Blizzard at adskille Overwatch 2's PvP fra PvE og udgav det i forskellige perioder. For at Blizzard kan tilbyde nyt indhold, foretager de dette skift, og den lukkede beta af Overwatch 2 begynder i april.

Overwatch 2 forventes at blive udgivet inden 2022. De nye PvP-elementer vil have mere tid til at sætte sig fast, fordi det ser ud til, at PvE tager længere tid end planlagt.

Hvis du kæmper i PvP kan du altid kigge efter en coaching service for at forbedre dit gameplay.

Hvad er Overwatch 2

Det er en efterfølger til Overwatch, men ikke i den forstand, som vi normalt tænker på efterfølgere. Overwatch 2 ser ud til at være mere en PvE-centreret udvidelse end en fuldgyldig efterfølger. Overwatch Archive sæsonbestemte begivenheder ser ud til at være inspirationen til disse missioner. Der forventes flere samtaler og cutscenes i de nye historiemissioner.

PVE er opdelt i Story- og Hero-missioner

PvE vil være i fokus i Overwatch 2's gameplay. Denne gang kan Overwatch-spillere slå sig sammen med deres yndlingskarakterer fra tidligere spil for at tage kampen op mod en robothær kendt som Null Sector i kooperative Story-missioner.

Battle.net-spillere vil "slutte sig sammen for at forsvare Jorden fra Null Sector's Omnic-styrker, forstå baggrunden for robothæren' angreb og stå over for voksende nye trusler rundt om i verden," ifølge Blizzard.

Er du interesseret i FPS-spil? Så er du måske interesseret i vores artikel om de bedste våben at vælge i Valorant!

Og våben er dog ikke kun vigtige i Valorant, mange Overwatch-spillere er skiftet til Apex Legends, da populariteten af OW faldt, hvor det’også er afgørende at vide, hvilke værktøjer der er optimale til at eliminere din modstander.

Editorial Office
igitems