Login / Join

Arcane sæson 2: Alt, hvad du behøver at vide

Arcane er en fantasy-animeret streaming-tv-serie på Netflix, der blev offentliggjort i oktober 2019 for at fejre 10-årsdagen for League of Legends, et MOBA-videospil (multiplayer online battle arena), der er udviklet af Riot Games. Serien er baseret på League of Legends - ved at gøre brug af multiverser og flere karakterer, der udgør spillet, kaldet champions, med forskellige stilarter, roller, oprindelser og baggrunde. Den blev skabt for at opfylde en filmisk oplevelse for deres loyale fans og gamere gennem animation og narrativ historiefortælling af de champions, de spiller i dette spil, som anført af Riot. Nyd de legendariske Champions ved at købe en billig LoL-konto med alt allerede oplåst.

Om den første sæson

Riot Games samarbejdede med Fortiche Productions for at navigere udviklingen af serien. Den første sæson drejede sig om champion Jinx og Vi's liv i deres fiktive verdener, Pilthover og Zaun. Det er blevet bekræftet, at Arcane nøje fulgte den allerede eksisterende baggrund og historie for mestrene i dette spil, med nogle få ændringer i design og lignende.

Historien startede med de to ikoniske mestre som krigsforældreløse børn og blev optrævlet for at vise kløften mellem byerne forårsaget af et mislykket forsøg på at forene dem. Den viste også, hvordan andre mestre blev som om de endda blot var bifigurer, såsom Jayce, der opfandt en vigtig anordning, som også var roden til flere mestres magt, og hans modpart, Silco, der opfandt en medicin, der forårsagede mange karakterers død.

Den medrivende forfølgelse af historien gennem animation fangede seernes hjerter. Efter lanceringen af den ni afsnit lange serie, IMDb produktionsmedlemmer og fans IMDb dens succes, der indtjente ni Annie-nomineringer og en løbsk succes, der endda blev anerkendt af IMDb som den højeste vurdering for en original Netflix-serie.

Den længe ventede anden sæson

En meget ventet anden sæson er en uundgåelig vending efter at have fået betydelig opmærksomhed og feedback fra massemedierne. Netflix har bekræftet, at serien vil være tilbage i 2023, tre år efter at det sidste afsnit blev udgivet. Selvom den første sæson tog 6 år at lave, udtalte Nicolo Laurent, Riot Games CEO selv i et tweet, at fans og seere ikke ville skulle vente så længe. Fortiche Productions bliver for at hjælpe dem med at opnå dette.

Teaseren for den længe ventede anden sæson blev offentliggjort af Arcane's officielle Twitter-konto blot en dag efter udgivelsen af første sæsons sidste afsnit. Fans spekulerede gennem teaseren i, at en ekstra mester vil få sin debut, selv om dens stemmeskuespiller endnu ikke er bekræftet. I mellemtiden vender de oprindelige skuespillere tilbage, Hailee Steinfeld som Vi, Ella Purnell som Jinx og Kaitie Leung som Caitlyn.

Arcane Season I havde et eksklusivt format, hvor 3 episoder blev udgivet samtidigt, fordi Riot var fast besluttet på at gøre lanceringen af denne serie til en del af fejringen af 10-års jubilæet. Der var quests og belønninger, der kunne låses op i League of Legends, som var forbundet med de udgivne episoder. Det forventes, at Season II vil følge trop, så snart den bliver sendt. Alligevel antydede en af skaberne, at serien ikke ville forblive som den er, men måske ville følge et filmformat i fremtiden for at fremhæve andre champions og deres historier. League of Legends har flere fiktive verdener med 159 champions, og de har til hensigt at udvide serien i samme tempo som spillet, da de er forbundet. Skaberne har til hensigt at fortsætte det, de har startet, og skabe mere kontakt med deres loyale fans.

Er du ivrig efter at lære mere om League of Legends? Tjek vores artikel om Wild Rift-positioner!

Editorial Office
igitems