Brawl Stars

De bedste brawlere til Brawl Ball

Vidste du, at Brawl Stars har over 19 spiltilstande, herunder de populære Gem Grab, Showdown, Heist, Bounty, Siege og Brawl Ball? Der er meget at vælge imellem i dette spil, og det gode ved det? Hver spiltilstand giver en helt anden spiloplevelse.

Men den mest populære? Det er Brawl Ball, som, hvis du ikke allerede ved det, kombinerer fodboldstrategi, kamp og action på samme måde som Rocket League, hvilket gør det til et glimrende valg for den konkurrencedygtige Brawl Stars-spiller.

Ligesom i andre spiltilstande kan det at vælge den rigtige brawler være forskellen mellem en hurtig stomp og et trist nederlag. For at gøre det nemt for dig rangerer denne guide de 10 bedste brawlers til Brawl Ball og giver grunde til, hvorfor de er helt OP.

Forståelse af Brawl Ball Gameplay

Før vi ser på de bedste brawlers, skal du forstå, hvordan Brawl Ball fungerer for virkelig at forstå, hvad der gør hver Brawler stærk.

Først det grundlæggende. I Brawl Ball vinder et hold ved at være det første til at score to mål; hver kamp er også på tid, så der er virkelig pres på.

Hvis kampen ender uafgjort, går den i forlænget spilletid, hvor alle forhindringer på kortet fjernes. Husk, at Brawl-kortet har mange forhindringer og dækningspunkter, som kan bruges eller ødelægges, hvilket tilføjer noget seriøs strategi til hver kamp.

Denne overtidsperiode varer et minut, og det første hold, der scorer, vinder. Hvis der ikke bliver scoret i overtiden, ender kampen uafgjort uden en vinder, og der bliver hverken vundet eller tabt trofæer.

Hvis spillere bliver slået ud i løbet af spillet, respawner de ved deres holds målområde efter en respawn-tid, så de kan deltage i kampen igen.

Grundlæggende kombinerer Brawl Ball sport og kamp, og hold på tre konkurrerer om at score mål ved at smadre en fodbold ind i modstanderens net ved hjælp af deres brawlers' evner til at angribe, forsvare og bruge kortet.

Pro Brawl Stars-spillere bruger kortets layout, mekanik og det rigtige valg af brawler til at mestre denne spiltilstand, som vi vil se nærmere på.

Rangering af de 10 bedste brawlere til Brawl Ball

Vores rangering tager højde for et par faktorer: mobilitet, skadeoutput og særlige evner, da synergien mellem disse færdigheder og holdstrategi er vigtig, når man rangerer, hvor god en Brawler er.

OL:

  1. Max: Max har en uovertruffen hastighed og smidighed i Brawl Stars og indtager af samme grund førstepladsen. Max' evne til at øge sit holds bevægelseshastighed med sin superevne og hurtige angreb gør hende utrolig stærk både i angreb og forsvar. Hendes stjernekraft, Super Charged, gør det også muligt for hendes super at blive genopfyldt, mens hun bevæger sig, hvilket gør hendes anvendelighed i spillet endnu bedre.
  2. Gale: Gale er kendt for sine CC-evner og kan bruge sin superkraft til at skubbe fjender væk fra målet eller rydde vejen for en holdkammerat, så han kan angribe eller score. Hans evne til at bremse modstanderne med sine sneboldangreb og hans gadget, Twister, skaber også en lille tornado, der kan bedøve fjender og gøre skade, så hans hold kan bevare kontrollen i de afgørende øjeblikke.
  3. Darryl: Som rullende tank giver Darryls Barrel Roll-super ham mulighed for at bryde igennem fjendens kompositioner og klare sig igennem massiv skade. Hans overlevelsesevne og forstyrrelse gør ham til en god slagsbror i nærkampe, og Darryls stjernekraft giver ham mulighed for at skade fjender, mens han ruller, hvilket gør enhver kamp til en trussel.
  4. Stu: Stus hurtige superopladning og mobilitetsevner lader ham pile rundt på kortet, forstyrre fjender og skabe scoringsmuligheder for sit hold. Han er også fantastisk på grund af sin gadget, Breakthrough, som giver ham mulighed for at bryde gennem mure, mens han uddeler skade undervejs.
  5. Dynamike: Dynamike er fantastisk til at nedbryde forsvar med sine eksplosive angreb. Hans evne til at sprænge gennem mure og barrierer kan åbne nye veje for hans hold til at ødelægge modstanderens forsvar. Hans gadget, Satchel Charge, kan også lamme fjenderne, så det bliver lettere at få kontrol over bolden.
  6. El Primo: Med sit høje helbred og sine solide angreb på tæt hold kan El Primo buldre gennem forsvarerne og bære bolden i mål, samtidig med at han absorberer skader, der ville tage livet af nogle af de mindre tanky brawlers. Hans gadget, Suplex Supplement, giver ham mulighed for at kaste fjender over skulderen og forstyrre deres fremstød rigtig godt.
  7. Jacky: Hendes Holey Moley super trækker fjender tæt på, ødelægger deres positionering og gør det lettere for holdkammeraterne at score. Jackys områdekontrol gør hende også til en trussel, når hun er i nærheden af bolden, og hendes Pneumatic Booster-gadget øger hendes bevægelseshastighed, så hun nemt kan angribe eller trække sig tilbage.
  8. Sprout: Som forsvarer kan Sprout ændre spillet med sin Hedge-super og skabe barrierer, der blokerer for mål og giver ham mulighed for at kontrollere spillets gang. Hans stjernekraft sikrer også, at hans frøkast gør skade over et større område, hvilket forbedrer hans rolle og kontrolmulighed på kortet.
  9. Squeak: Squeaks evner til at afvise områder kan tvinge modstanderne til at gå de forkerte veje i Brawl Ball. Når spillerne får hendes stjernekraft, Super Sticky, vil Squeaks super også gøre fjenderne langsommere i 4 sekunder, hvilket giver en lille fordel i de sene situationer i spillet.
  10. Barley: Barley kan kaste flasker over forhindringer for at give konsekvent områdekontrol, hvilket gør ham fremragende til at nægte områder af kortet og beskytte målet. Barleys gadget, Sticky Syrup Mixer, skaber også en klæbrig vandpyt, der bremser fjender, så hans hold nemt kan forsøge at få kontrol.

Hæderlige omtaler

Selvom de ikke er på top ti-listen, fortjener brawlere som Brock og Rico at blive nævnt for deres evne til at styre spillet med deres langdistanceangreb og bounce shots. Mens deres evner kan vende udfaldet af kampe under de rigtige forhold, er "under de rigtige forhold" nøglepunktet, hvilket betyder, at der er mere konsekvente valg.

Hvad hvis jeg ikke ejer Top Brawlers?

Har du ikke Top Brawlers på denne liste? Bare rolig, du har flere muligheder! En måde er at købe en veludstyret konto på en legitim markedsplads som igitems. Dette kan give adgang til brawlere på højt niveau, der er omtalt i dette indlæg. Denne strategi giver dig mulighed for at dykke direkte ned i spillet uden at skulle grinde for at komme op i niveau eller låse op for Brawlers.

Holdsammensætninger og strategier

Gode holdsammensætninger omfatter normalt skade, kontrol og støtte. Hvis du for eksempel parrer en tank som El Primo med en controller som Gale og en speedster som Max, kan du dække alle baser, hvilket giver mulighed for et konsekvent stærkt gameplay, der kan skifte mellem aggressive fremstød og solidt forsvar når som helst.

Forbedring af dine Brawl Ball-færdigheder

At vælge den rigtige brawler er ikke alt! At blive bedre til Brawl Ball kræver øvelse og strategisk tænkning, f.eks. positionering, timing af dine supers og kommunikation med dine holdkammerater. For at blive bedre skal du se gentagelser for at lære af dine fejl, holde dig opdateret om de seneste spilstrategier og patches og følge med på igitems-bloggen for at få de seneste nyheder.

Editorial Office
igitems