Login / Join
CoC

Bogen om alting i Clash of Clans

Blandt alle de mobile strategispil, du kan få fingrene i nu, er og har Clash of Clans traditionelt været et af de mest populære. Det har trods alt været på iOS siden 2012 og på Android siden 2013, og det kører stadig i dag.

Et af de mest udbredte temaer er det medmagiske genstandesom spænder over flere kategorier. En af disse er bøger.

Opgraderinger er, som du måske ved, en stor del af Clash of Clans, og bøger giver dig en lille fordel, fordi du kan færdiggøre dem med det samme. Afhængigt af hvilken slags opgradering du laver, vil du have adgang til forskellige slags bøger.

I Clash of Clans er der Book of Fighting, Book of Building, Book of Heroes, Book of Spells og den, der er i fokus i dag, Book of Everything.Bogen om alting.

Husk på, at spillerne kun må have én bog af hver type på sig ad gangen. Du vil bemærke, at de fire andre bøger har specifikke navne, og det skyldes, at de bruges til at gennemføre opgraderinger, der er specifikke for et element i spillet.

For eksempel vil Book of Building være til at gennemføre bygningsopgraderinger. Book of Everything er speciel, fordi den kan bruges til at gennemføre alle de andre slags opgraderinger, hvilket gør den utroligt værdifuld.

Det siger sig selv, at den er den mest eftertragtede, fordi den er så alsidig. Så hvordan får man fat i sådan en bog?

Sådan får du bogen om alting

For det første kan man købe bøger i butikken. Desværre er deres udseende tilfældigt, men du kan også bruge rigtige penge på særlige pakker, hvis du vil have adgang til dem.

Du vil også af og til finde bøger i Daily Discounts Barracks, hvor du kan købe dem, hvis du har det nødvendige antal ædelstene.

Nogle gange er det ikke engang nødvendigt at bruge penge for at få de bøger, du har brug for, da klanspil og andre særlige begivenheder kan give dig dem som belønning.

Den mindre bog-klausul

Selv om Book of Everything er fantastisk, vil udviklerne gerne have, at du tænker over, hvor og hvornår du bruger den. Når det er sagt, er der en klausul, du bør kende til. Forestil dig en situation, hvor du har en bygningsopgradering og en Book of Building. Du har måske også en Book of Everything. I dette tilfælde kan du blive fristet til at bruge Altingbogen og gemme Bygningsbogen til senere.

Det tillader spillet dig ikke at gøre. Det er fordi, hvis du har en Book of Everything og en anden Book, der kan bruges til enbestemt opgraderingvil kun den, der er specifik for den pågældende opgradering, være tilgængelig.

I eksemplet betyder det, at det kun er Bygningens bog, du kan bruge til opgraderingen. Så hvis du vil bruge din Book of Everything, skal det være i et tilfælde, hvor der ikke er nogen Books of Building til rådighed.

Begrænsninger på andre magiske genstande

Som tidligere nævnt er du begrænset til at have en enkelt bog på dig. Der er begrænsninger for andremagiske genstandeogså, hvor grænsen er én for runer, 25 for vægringe og fem for trylledrikke.

Hvis du allerede har nået din grænse, kan du ikke engang købe genstanden hos en forhandler, og du vil heller ikke kunne få flere ved at gennemføre en særlig begivenhed, før du har brugt det, du har.

Når du har gennemført en begivenhed og ikke har mere plads, kan du desværre ikke vende tilbage til den senere. I stedet bliver du nødt til at acceptere en ædelstensbelønning.

Der var et tidspunkt, hvor det var muligt at overskride opbevaringsgrænserne for genstande, men der blev foretaget en ændring i Clash of Clans i november 2018, som stoppede dette.

Indpakning

Magiske genstande er utrolige takket være de forskellige boosts, du kan få fra dem. De blev først introduceret til Clash of Clans i december 2017, hvilket er samme tid, som Clan Games blev introduceret.

I dag er det svært at se spillet uden dem. The Book of Everything er en af de mest specielle, takket være dens unikke evne til at hjælpe dig med at gennemføre enhver opgradering. Nu ved du præcis, hvordan du kan få fat i en, og du har også fået større indsigt i et par af de andre magiske genstande.

Editorial Office
igitems