Login / Join

De bedste Madden-strategier og -taktikker

Der kommer en ny Madden hvert år. Debatten om, hvem der er den bedste quarterback i NFL, vil endelig blive løst med Tom Brady og Patrick Mahomes på forsiden. Hvert nyt Madden strammer et par skruer, ændrer brugergrænsefladen og tilføjer nye funktioner, som tilbagevendende spillere måske ikke er vant til.

Her er nogle Madden 22-taktikker og -strategier, der kan hjælpe dig med at forbedre din præstation.

Opbevar Madden-mønter for hurtigt at opbygge din drømmestamme!

  1. Genkend og forstå dækninger

At køre ned ad banen og score touchdowns i pasningsspillet kræver en forståelse af coverages. En kostbar interception er enhver Madden-spillers mareridt, især nu, hvor quarters er så korte, og det er så svært at komme sig efter picks og fumbles.

  1. Gennemgå dine læsninger

Den røde farve på spiltegningen angiver "Hot Route"-modtageren i et givet spil. Det betyder dog ikke, at de er det. Undgå at tvinge kast til den berømte modtager, især hvis de bevæger sig ind i en dækket zone eller er tæt omgivet af forsvarsspillere. Vælg i stedet en anden vej på spillet, som du kan lide, og tjek derefter, om den er åben.

Alt i alt handler NFL i dag om den løbende quarterback. Hvis de to første læsninger, du foretager, ikke giver pote, eller hvis du opdager en chance for at løbe med din quarterback, så tag den. Sørg for at glide eller sprinte ud af banen for at undgå skader eller en dyr fumble. Du vil lejlighedsvis kaste en interception og misse et par kast. Undgå at forsøge at genvinde alt i et enkelt spil, især med momentum-mekanikken i Madden 22. Mellem forfærdelige spil skal du ikke glemme at trække vejret og slappe af.

  1. Hvordan og hvornår du skal blitze

En intelligent modstander vil ødelægge dig i det hurtige pasningsspil og til sidst brænde dig dybt for en scoring, hvis du udvikler den dårlige vane at blitze for meget. Dit forsvar vil blive lige så effektivt som dit angreb, hvis du ved, hvornår du skal blitze, og hvordan de forskellige blitzes fungerer.

De offensive spillere på banen er det mest afgørende at holde øje med. Du kan forudsige, hvilken slags spil det bliver baseret på, hvor mange RB'er, TE'er og WR'er der forventes at komme ud på spillet. Sammen med det kan du formode, at offensiven vil løbe bolden med al den ekstra blokeringskraft, hvis de stiller op med to eller tre tight ends. Blitzing ville være en fordel på dette tidspunkt.

  1. Madden 22's Franchise Mode

I Madden 22 fik franchise mode en betydelig opdatering. Som spiller, træner eller ejer kan du overtage kontrollen over dit foretrukne NFL-hold og spille dig igennem hver sæson, mens du udvikler, ændrer og forbedrer dig. I år er der tre måder at spille Franchise Mode på: Spiller, træner og ejer.

  1. Anerkendelse af X-faktorer

Ligaens bedste spillere har X-faktorer, som kan resultere i afgørende spil. Tom Bradys Pro Reads X-Factor-talent fremhæver det første åbne mål og ignorerer pres. Forøg TB12's X-Factor ved at fuldføre afleveringer, der er fem yards eller længere. Hvis du tager sacks, vil det dog reducere dine X-Factor-gevinster. Hver X-Factor Superstar har forskellige færdigheder og metoder til at bruge dem.

Konklusion

Selv om Madden 22-råd ikke vil gøre Jacksonville Jaguars til ægte Super Bowl-mestre, bør de i det mindste forhindre dig i at blive til en virtuel udgave af Urban Meyer.

Editorial Office
igitems