Login / Join

De bedste roller i Dota 2!

Ifølge skriver, er der 115 helte i Dota 2, som har deres egne unikke måder. Men at vælge den bedste helt til dit hold kan sætte dig til at vinde efter at have kæmpet en bestemt fase, krydse alle disse fjender og sætte dem til at kæmpe. Du vil vide at alle helte er blevet spillet og brugt ud fra deres specifikke roller. I Dota 2 er det vigtigere at kende disse roller, fordi det kan få dig til at forstå godt spillet og interagere med hinanden. Så hvad er Dota 2 Rollerne?

Support

I den tidlige spil, især i laning-fasen, er det supportens rolle at bære den den anvendte helt har nok udsyn til, at du sikkert kan gå rundt ved at kigge i kortet.

Carry

Det fokuserer på heling af skaden på din helt. Dette er den sværeste rolle, da den spilleren ikke kender dens betydning.

Jungle

I den tidlige stadier handler det mere om at håndtere skoven for at få nok point, og at gøre alle creeps ødelægge du kan finde det mellem respawning interval.

Solo

Dit hold har mindst et land til at besætte den givne ensomme helt.  Holdet bør have mere jungler.

Solo Mid

Din helt skal indtage den midterste bane. Fordi du vil se pladsen mellem dig og dit modstanderhold er stille og roligt kort. Du behøver ikke bekymre dig om at flygte, fordi der vil være farming creeps og handelssystemer.

Solo-Off the Lane

Dine helte kan være svære at spille. Som du kan se, vil du i de tidlige baner støde på off-laners ved at du vil have mere evne til ikke at undslippe mekanikken såsom usårlighed eller evnen til at transportere der.

Roster

I hver niveau, du havde bestået. Din helt vil blive nivelleret - op samt talent og færdigheder af din helt. Ved level up bør du kende din helts talenter - og - talenter. for bedre spil, og spillet vil blive afsluttet tidligt. Når du spiller, vil du støde på de tre attributter i Dota: Agility, Strength og Intelligence. Hver af disse har sin egen rolle i styringen af visse aspekter af din helt. For at nævne de få, har den HP eller styrke, mana eller din intelligens og angrebshastighed eller agility. Hvis din helt beskadiges af en anden helt fra din fjende, vil det nemt blive bestemt. Det kan nemt genoprettes, så godt som du køber den point og vælge værdien for at styrke mere din helt. 

Editorial Office
igitems