Login / Join

De bedste Valorant-agenter for begyndere: Tips og anbefalinger

Velkommen til en verden af et af de mest vanvittige og populære FPS-spil med taktisk skydespil derude! Hvis du ønsker at have det sjovt med venner, forbedre dine færdigheder og blive rangeret op til at konkurrere i Premier Open Beta, så er du kommet til det rette sted.

Et af de aspekter, der gørValorantså spændende er dets agenter. Hver agent har unikke færdigheder og evner, og efterhånden som du udvikler dig i spillet, låser du op for dem en efter en.

Som nybegynder kan du dog blive overvældet af antallet af tilgængelige agenter og ved måske ikke, hvilke du skal vælge.

De fire mest nybegyndervenlige Valorant-agenter

I øjeblikket har Valorant-holdet 20+ agenter, hvor Gekko er den nyeste tilføjelse til holdet. Men for dem, der lige har installeret spillet, er det bedst at holde sig til de letteste agenter at spille, som vi vil liste nedenfor. Vi håber, at du finder nogen at mainstreame ved slutningen af dette indlæg!

  1. Sage - Sentinel

Først har vi Sage, dronningen af healing. Hendes evner omfatter følgende:

  • healing sig selv og hendesholdkammerater.
  • Genoplivning af faldne allierede.
  • Opsætning af vægge for at blokere områder.

Denne sentinel er en fremragende agent på dit hold, især i clutch-situationer, hvor du har brug for noget healing for at komme tilbage i spillet.

Du kan også bruge hendes "Slow Orbs" til at forsinke fjenderne i at komme ind på et sted, især hvis du holder det alene.

  1. Reyna - Duelist

Hvis du leder efter en agent, der er lidt mere aggressiv, kan du overveje Reyna. Hun er en duelist, hvilket betyder, at hendes evner er rettet mod at nedlægge fjender. Bemærk dog, at Reynas evner er stærkt baseret på dit sigte.

Denne mexicanske agent kan helbrede sig selv ved at indtage en "Soul Orb" og blive usårlig efter at have nedlagt en modstander, men kun hvis hun får det sidste skud.

Hendes "Leer" kan momentant gøre fjender foran hende blinde, hvilket giver Reyna tid til at komme forbi dem. Desuden giver hendes ult hende midlertidig uovervindelighed, hvilket giver hende mulighed for at gå ud i en dræberrus.

  1. Killjoy - Sentinel

På den anden side, for spillere, der elsker at blande tingene, er Killjoy et andet godt middel for begyndere.

Dette tyske geni handler om at opstille fælder og forsvarsværker for at holde fjenderne på afstand. Brug hendes ult (Lockdown) til at blokere et område eller bremse fjenderne, hvilket gør det lettere for holdkammeraterne at skubbe fremad eller holde stedet efter plantning.

Killjoy's unikke spillestil og sjove værktøjer vil helt sikkert overraske dine modstandere og give dig en fordel i kamp.

  1. Brimstone - Controller

Til sidst har vi faderen af listen, Brim. Denne controller er et fremragende valg for dem, der ønsker at støtte deres hold på afstand. Han kan smide røgskærme, der slører fjenders udsyn eller endda skjuler dit holds bevægelser.

Brimstone's ult (Orbital Strike) kalder på et kraftigt luftangreb, der udsletter fjender i et bestemt område.

Tips til at vælge den bedste agent til din spillestil

I modsætning til andre taktiske skydespil handler Valorant udelukkende om valg af agent og om at spille efter dine evner. At vælge den rigtigeagentkan resultere i en fantastisk spiloplevelse, forbedre dit sigte og hjælpe dig med at klare dig bedre i rangordnede kampe.

  • Vælg en agent, der passer til dine evner og din personlighed

Øv dig på skydebanen for at forstå dit gameplay og vælg en agent, der passer til det. Hvis du er god til at holde steder og spille defensivt, er Sage måske et godt valg. Reyna er dog bedre for dem, der foretrækker flankemanøvrer og at være aggressiv.

  • Suppler dit hold

Det handler ikke kun om dine færdigheder i Valorant, men også om, hvor godt du spiller sammen med dit hold. Når du vælger en agent, skal du huske, at de skal supplere dine allierede og arbejde hen imod et fælles mål.

I dette tilfælde, hvis dit hold har tre defensive agenter, skal du overveje at vælge en duelist og en controller for at afbalancere holdet.

  • Øv dig på skydebanen

Når du har fundet ud af dit gameplay, er det tid til at øve dig med de agenter, der passer til din stil. Tag over til skydebanen og prøv deres evner. Se, hvilke du kan lide mest og får dig til at føle dig godt tilpas, mens du spiller.

Skyd robotter ved middelfart for at forbedre dit sigte, hvilket er afgørende, hvis du f.eks. kan lide at spille Reyna.

  • Overvej de kort, du spiller

ForskelligeValorantagenter fungerer bedre på visse kort end på andre. Hvis du spiller på kort med smalle korridorer, f.eks. Bind, bør du overveje Killjoy, som er god til at stoppe fjendens fremstød med sit "tårn".

  • Se de professionelle

Brug lidt tid på at se på professionelle spillere og se, hvilke agenter de bruger. Selv om deres spillestil er anderledes end din, kan du stadig lære meget af deres bevægelser i spillet og deres placering af hårkorset.

Afsluttende ord

At vælge den rigtige Valorant-agent til din spillestil kræver øvelse, eksperimentering og forståelse for din personlighed og selve spillet.

Husk, at øvelse er nøglen til at forbedre dine færdigheder og klatre op ad rangstigen, uanset hvilken agent du vælger. Tilbring tid på skydebanen, lær at kende din agents evner, og prøv at kommunikere med dit hold. Med passion og dedikation bliver du en professionel på ingen tid!

Editorial Office
igitems