Login / Join
Elder Scrolls Online

Den lange ventetid på Elder Scrolls 6: Hvad vi ved indtil videre

Elder Scroll s-serien har været en hjørnesten i rollespilsverdenen, og den sidste del, Skyrim, er et kulturelt fænomen. Fans har dog ventet spændt på det næste kapitel, Elder Scrolls 6, og nyhederne har indtil videre været en blanding af spænding og skuffelse. Lad os dykke ned i, hvad vi ved om spillets forventede udgivelse.

En fjern horisont: Udgivelsesdatoen

Ifølge Todd Howard, spillets instruktør, vil Elder Scrolls 6 sandsynligvis ikke blive udgivet før i 2028. Dette blev bekræftet i et interview med GQ, hvor Howard nævnte, at spillet stadig er i de tidlige stadier af udviklingen. Spillet blev oprindeligt annonceret i 2018, men der har været meget få opdateringer siden. Den lange ventetid har fået fans til at stille spørgsmålstegn ved beslutningen om at annoncere spillet så tidligt.

Tilgængelighed på platform: En Xbox-eksklusivitet?

Med Microsofts opkøb af Bethesdas moderselskab, ZeniMax Media, er det næsten sikkert, at spillet vil blive udgivet på PC og Xbox Series X|S. En PS5-udgivelse er dog mindre sikker. Spillet vil også være tilgængeligt på Xbox Game Pass fra dag ét, så abonnenter kan hente det uden ekstra omkostninger.

Indstilling af scenen: Hvor vil det finde sted?

Spillet forventes at finde sted på kontinentet Tamriel, ligesom alle andre spil i serien. Der har været rygter om, at spillet skulle foregå i Valenwood, bosmernes hjem, men intet er blevet bekræftet. Andre potentielle steder inkluderer Hammerfell og High Rock.

Den lange vej forude: Fokus på udviklingen

Bethesda ønsker at gøre Elder Scrolls 6 til den "ultimative fantasy-world simulator." Men i øjeblikket fokuserer virksomheden på Starfield, en anden stor IP, der udkommer senere på året. Det betyder, at der sandsynligvis ikke kommer væsentlige opdateringer til Elder Scrolls 6 lige foreløbig.

Fallout 5: Hvad kommer der efter?

Interessant nok bekræftede Todd Howard, at Fallout 5 vil være Bethesdas næste projekt efter Elder Scrolls 6. Det betyder, at virksomheden har en fuld liste over projekter i en overskuelig fremtid.

Yderligere læsning: Andre bemærkelsesværdige udgivelser

Mens fans venter på Elder Scrolls 6, er der andre bemærkelsesværdige udgivelser at se frem til. Starfield er sat til at udkomme senere på året, og Fable 4 er også i støbeskeen, selvom det endnu ikke har en udgivelsesdato. Disse udgivelser kan fungere som en distraktion, mens fans udholder den lange ventetid på Elder Scrolls 6.

Konklusion

Ventetiden på Elder Scrolls 6 viser sig at være en tålmodighedsprøve for fans. Med en fjern udgivelsesdato og begrænsede opdateringer fortsætter forventningen med at stige. Men løftet om en "ultimativ fantasy-world-simulator" giver håb om, at ventetiden vil være det hele værd.

Editorial Office
igitems