CoC

Den omfattende guide til smedjen i Clash of Clans

Smedjen er en vigtig bygning i Clash of Clans, som giver spillerne mulighed for at producere og indsamle Capital Gold, en vigtig ressource til opgradering af din klanhovedstad. Hvis du forstår smedens mekanik, kan det forbedre dit gameplay betydeligt og bidrage til din klans overordnede succes. Denne guide vil gå i dybden med smedjens funktioner, hvordan man maksimerer dens fordele, og tips til effektiv ressourcekonvertering.

Lås op for smedjen

Smedjen bliver tilgængelig, når dit rådhus når niveau 6. Derudover skal du være en del af en klan, der er på niveau 2 eller højere for at få adgang til klanhovedstaden, hvor smedjen er placeret.

To måder at tjene hovedstadsguld på

Automatisk produktion

Smedjen genererer automatisk partier af kapitalguld uden omkostninger, som kan indsamles hver 24. time. Mængden af kapitalguld, der produceres, afhænger af dit rådhusniveau. Denne timer kan ikke fremskyndes med ædelstene eller på nogen anden måde.

Fremstilling af kapitalguld

Spillere med rådhus 9 eller højere kan fremstille ekstra kapitalguld ved hjælp af ressourcer fra hjemlandsbyen og byggebasen. Håndværk kræver en gratis Builder og tager tre dage at gennemføre, men det kan fremskyndes med Builder Boosts eller Gems.

Ressourcekrav til crafting

  • Guld og eliksir: Fås på rådhus 9
  • Guld og eliksir til bygherrer: Kræver Builder Hall 8
  • Mørk eliksir: Tilgængelig fra Rådhus 13

Boost af smedjen

Bygherre-boost

Builder Boost reducerer den tid og de ressourcer, der kræves for at konvertere til Capital Gold. Dette boost er tilgængeligt via Gold Pass.

Builder-drik

Denne drik reducerer også den tid, det tager at omdanne ressourcer til Capital Gold.

Opgradering af vægge

Selvom smedjen primært fokuserer på produktion af kapitalguld, er det værd at nævne, at de ressourcer, du sparer, kan bruges til vægopgraderinger i din hjemby. Og hvis du har travlt, kan du altid supplere din produktion af kapitalguld med ædelstene.

Konklusion

Smedjen er en vigtig bygning, som enhver Clash of Clans-spiller bør udnytte til fulde. Fra automatisk produktion af kapitalguld til crafting af ekstra ressourcer tilbyder smedjen forskellige måder at akkumulere kapitalguld på, hvilket er afgørende for at opgradere din klanhovedstad.

Editorial Office
igitems