Login / Join
CoC

Den ultimative guide til raid-weekender i Clash of Clans

Raid-weekender i Clash of Clans er en vigtig del af spillet, som alle spillere bør forstå. De giver en fremragende mulighed for at tjene Capital Gold og Raid Medals, som kan bruges til forskellige opgraderinger og køb. Denne guide har til formål at give dig omfattende indsigt i Raid Weekends, hvordan de fungerer, og hvordan du får mest muligt ud af dem.

Hvad er raid-weekender?

Raid Weekends er ugentlige begivenheder, hvor klaner angriber andre klaners hovedstæder for at tjene Capital Gold og Raid Medals. Disse events starter hver fredag kl. 7 UTC og slutter på samme tid den følgende mandag. For at deltage skal din klan have opgraderet sin Capital Hall til niveau 2 eller højere.

Forberedelse af din Clash of Clans-konto til raid-weekender

Før du kaster dig ud i handlingen, skal du sørge for, at din Clash of Clans-konto opfylder kravene til deltagelse. Du skal tilhøre en klan, og din klan skal være på mindst XP-niveau 2. Dit rådhus skal også være på niveau 6 eller derover.

Matchmaking og deltagelse

Når en Raid Weekend er aktiv, kan en klanleder eller medleder vælge klanen til Raids. Matchmaking-systemet forsøger at parre dig med klaner, der har lignende bygningsniveauer i deres hovedstæder. Hver spiller får fem angreb i løbet af Raid Weekend, og du kan optjene et bonusangreb ved at ødelægge et distrikt fuldstændigt.

Raid-mekanik

Strategi for angreb

For at kunne angribe en klanhovedstad skal du ødelægge alle dens distrikter og hovedstadstoppen. Hvert distrikt kræver flere angreb for at blive ødelagt, og skaden på et distrikt fortsætter mellem angrebene. Du kan frit ændre din hærs sammensætning mellem kampene, og alle spillere i en klan vil have de samme troppe- og trylleformularniveauer, bestemt af niveauet af barakker og trylleformularfabrikker i deres klanhovedstad.

Defensiv strategi

Din klan kan indstille defensive layouts, der adskiller sig fra det aktive layout for at forhindre modstandere i at planlægge angreb på forhånd. Opgradering af strukturer i løbet af en Raid Weekend vil ikke påvirke de layouts, der bruges i igangværende fjendtlige Raids.

Belønninger: Capital Gold og Raid-medaljer

CapitalGold kan optjenes ved at ødelægge bygninger. Hver bygning har en bestemt værdi i Capital Gold. Ved afslutningen af Raid Weekend vil din klan blive belønnet med Raid Medals baseret på både angrebs- og forsvarspræstationer. Disse Raid Medals kan bruges til at købe ting hos Trader eller til at forstærke klanens slotte med tropper.

Konklusion

Raid Weekends er en integreret del af Clash of Clans og tilbyder et konkurrencepræget miljø, hvor klaner kan tjene værdifulde ressourcer. Ved at forstå mekanikken og de involverede strategier kan du maksimere dine gevinster og bidrage væsentligt til din klans succes.

Editorial Office
igitems