Login / Join

Det nye rangsystem i Overwatch 2

Overwatch 2 er udkommet på konsoller og computere, og nogle spillere finder ranglisten kompliceret. Fremrykning er blevet et problem, da de er uklare med hensyn til rangordene.

Denne artikel vil hjælpe med at forklare rangsystemet for sådanne spillere og undersøge, hvordan du kan drage fordel af det for at avancere i spillet.

Det er vigtigt at låse helte og karakterer op for at kunne spille i konkurrencespil og deltage i rangerede kampe.

Forklaring af rangeringssystemet i Overwatch 2

Konkurrencespil i Overwatch 2 bruger rangsystemerne Role Queue eller Open Queue.

Open Queue giver spillerne mulighed for at deltage i alle de klasser, de har lyst til i spillet.

Role Queue kræver, at holdene skal have en tank, to support og to damage. Det tilbyder en rang for bestemte klasser, mens Open bruger en generel rangering.

Rankingsystemet skal først låses op, før du kan få adgang til konkurrencespil. Dette er tilgængeligt for begyndere, når de afslutter FUTE-undervisningen og triumferer i 50 Quick Play-spil.

Spillere, der fuldfører niveau 25 i det oprindelige spil, får også øjeblikkelig adgang til rangeret spil.

Konkurrencespil er nødvendigt for nye spillere, fordi det giver dem tid til at forberede sig på højere mål i spillet. Det forhindrer også begyndere i at bremse erfarne spillere i spillet, da de ikke kan blive parret med dem.

Overwatch 2 Ranked Skill Tiers

Syv medaljer i hver færdigheds tiers repræsenterer opdelingen af ranks. Hver rang har fem numeriske opdelinger, der stiger i sværhedsgrad, efterhånden som du rykker op. Det betyder, at du først avancerer til Platinum-5, når du har vundet syv kampe i Gold-1.

De syv medaljer er anført nedenfor:

  • Bronze 5-1
  • Sølv 5-1
  • Guld 5-1
  • Platin 5-1
  • Diamant 5-1
  • Master 5-1
  • Grandmaster 5-1

En Top 500-lederliste og et rangikon offentliggøres to uger efter hver sæson.

Hvis sæsonen byder på en ny helt, vil de kun kunne spilles i ranglistekonkurrencer. De 500 spillere med de højeste placeringer bliver derefter opført på ranglisten.

Dette er et øjebliksbillede af de bedste spillere, og den enkelte behøver ikke at være på en bestemt rang for at være berettiget til det. Du skal dog først spille 25 kampe i Role Queue eller 50 kampe i Open Queue.

De fleste af disse 500 spillere er stormestre og mestre for at komme ud i toppen af tusindvis af andre spillere.

Desuden vil kampvurderingen forfalde eller blive sænket, hvis du ikke spiller i lang tid. Det er designet til at sætte dig i lettere kampe, hvis du er lidt rusten.

Sådan fungerer grupper i konkurrencemodusene

Gruppespil har flere begrænsninger i Overwatch 2's konkurrencemodes. Spillere i færdighedsniveauerne bronze, sølv, guld, platin og diamant kan slå sig sammen med så mange personer som muligt. De skal dog være inden for et færdighedsniveau fra dem. Mesterspillere kan også danne grupper med et ubegrænset antal andre spillere.

I de to højeste roller bliver alting mere stringent. Spillere, der er stormestre, kan danne grupper med én anden spiller inden for tre færdighedsniveauer fra dem. Desuden kan kun én anden spiller i deres regions Top 500-spiller kun danne grupper med de samlede Top 500-spillere.

Editorial Office
igitems