Login / Join

Dota 2: Skal du spille?

Dota 2 er et multiplayer online battle arena (MOBA) videospil. Det er efterfølgeren til Defense of the Ancients. Som efterfølger til et community-skabt mod kræver Dota 2 en masse team-centreret arbejde. Hvis du er helt ny i spillet, skal du afsætte meget tid til at få succes på slagmarken.

Skal du begynde at spille dette spil?

Det korte svar er ja. Der er så mange positive ting ved at spille Dota 2. Som et spil, der er skabt af et fællesskab, er der masser af ressourcer der kan hjælpe dig med at forbedre og opbygge din forståelse af teknikkerne.

Spillets præmisser

Hver kamp består af to hold af fem personer. Hvert hold forsvarer sin struktur kaldet "Ancient". Målet er at ødelægge det andet holds struktur. Ligesom andre MOBA-spil, såsom League of Legends (LoL), har Dota 2 fem hovedroller med over hundrede helte at vælge imellem. At vælge de rigtige helte til specifikke positioner kan hjælpe dit hold med at opnå succes.

Noget, der adskiller Dota 2, er dets vægt på teamwork og strategi. Spillere, der er interesserede i Dota 2, bør spille det, hvis de kan lide MOBA-spil, der har en fællesskabsbaseret oplevelse.

Derudover er det et populært spil på grund af dets konkurrenceprægede natur og afhængighed af strategi. Når spillerne lægger en effektiv strategi, kan de opnå højere og mere tilfredsstillende belønninger. Dota 2 har også en voksende professionel scene.

Mens LoL har hold, der konkurrerer over hele verden, udvider Dota 2 dette niveau af gameplay.

Er spillet begyndervenligt?

Folk, der ikke er vant til MOBA-spil, bør måske vælge et andet til at starte med. Sammenlignet med andre lignende e-sportsgrene er Dota 2 til den mere udfordrende side. Men det betyder ikke, at det er umuligt at mestre.

Spillere med erfaring fra andre MOBA-spil har lettere ved at vænne sig til Dota 2. Men deciderede begyndere finder det sværere på grund af de mange karakterer. At få succes i spillet handler ofte om at matche heltene til de rigtige roller baseret på deres færdigheder. Derfor kræver det lidt tilvænning, uanset hvem der begynder at spille.

Mere engagerede spillere kan typisk få styr på Dota 2 i løbet af et par måneder. Mere afslappede spillere kan mestre spillet på mellem tre måneder og et år - afhængigt af hvor meget tid de bruger på at spille.

Hvilken mode skal en nybegynder starte med?

Valve har for nylig tilføjet en ny player mode, hvor begyndere kan prøve kræfter med spillet. Men her konkurrerer du mod andre nybegyndere, så du får ikke nogen udfordring.

I stedet anbefales det, at nybegyndere starter med Bot-kampe. Her begynder du at konkurrere mod automatiserede robotter, som har flere færdigheder. Du vænner dig til spillet uden konsekvenserne af at spille mod mere konkurrencedygtige modstandere, mens du undgår andre spillere med lidt eller ingen erfaring.

Er Dota 2 dyrt?

Spillet er helt gratis at spille. Der er dog mulighed for køb i spillet, som kan løbe op over tid. Det er ikke nødvendigt at bruge penge for at være med, men det kan forbedre din spiloplevelse.

Tips til at komme i gang

Der er et par ting, spillerne kan gøre for at komme lettere ind i spillet.

Da Dota 2 i høj grad er holdorienteret, skal spillerne være kommunikative og have en fælles tankegang. Holdets velbefindende bør komme før individuelle behov. At være en holdspiller er en nødvendig egenskab at have, når man spiller.

Sammen med dette er kommunikation. En velsmurt maskine kan ikke fungere uden samtale. At kommunikere med dine holdkammerater kan hjælpe dig med at opnå mere og få større succes med at besejre din modstander.

Når det kommer til spilspecifikke tips til at forbedre din fortrolighed med Dota 2, bør begyndere starte med de lettere helte. Det er et mere indlysende tip, men at forstå, hvem de mindre imponerende figurer er, kan hjælpe begyndere med at tackle spillet på en mere opnåelig måde.

Hvis du ikke er sikker på, hvilke færdigheder hver helt har, bør du prøve "Demo Hero"-funktionen. Når du scroller gennem listen, kan du finde denne knap, som, når du klikker på den, fører dig til en separat sektion, hvor du kan afprøve en helts evner. På den måde behøver du ikke at være med i en kamp for at forstå, hvad en figur kan og ikke kan.

Endelig må du ikke glemme dit inventar. Dota 2 handler om strategi, og genstandene i din rygsæk kan afgøre en konkurrence. Hvis du forstår funktionaliteten af hver genstand, før du går i gang, kan det hjælpe dig med at få mere succes.

Hvad du har brug for

Dota 2 er et indviklet MOBA-spil, men det kræver ikke avanceret hardware. Alt, hvad du behøver, er en pålidelig pc. Spillet er kompatibelt med de fleste.

Den nederste linje

Dota 2 er et komplekst multiplayer online battle arena-spil, der kan give nogle udfordringer i starten. Alle, der ikke er fortrolige med denne e-sportstil, vil måske ikke starte med Dota 2, men gamere, der er, bør prøve det.

Editorial Office
igitems