Login / Join

Dragonflight 2022: World of Warcraft's næste udvidelse

Det er kun to år efter udgivelsen af “The Shadowlands,” Blizzard har for nylig udgivet en teaser for deres nye udvidelse kaldet “World of Warcraft: Dragonflight.” Den nye udvidelse vil introducere en masse nye ting som en ny race og kort, blandt andet. For at forberede dig på de kommende udvidelsesopdateringer, er her et par ting, som den nye udvidelse vil bringe til det ekspansive World of Warcraft.

Nye kort

Dragonflyet bringer Drageflyet bringer Drageflyet bringer fem nye kort, som spillerne kan udforske i deres eventyr på det nye kontinent Dragon Isle - hjemsted for Dragonflights i Azeroth.

The Waking Shores - Den første zone er, hvor spillerne vil udforske vil være slagmarken for de mestre, som Wrathion har opfordret til at generobre Citadel of the Black Dragonflights fra fjenderne.

Ohn’ahran Plains - En zone fyldt med frodige græsmarker, der er hjemsted for Centaur-stammen Maruuk, en stamme, der havde en pagt med de grønne Dragonflights i gamle dage. Med Yseras død bliver de grønne dragons’ fremtid, sammen med Ohn’ahran-sletterne, usikker.

The Azure Span - Hjemsted for de blå drageflyvere og gnolls og furbolgs, Azure Span har et tundrabiom, der strækker sig fra de kystnære tuskarr-landsbyer til de optrækkende tårne af is og sne. Azure span rummer også de magiske arkiver for de blå drageflyvere, der bor i området.

Thaldraszus - Thaldraszus, der betegnes som det skinnende fyrtårn i drage’ kongeriget, har magtens sæde for Aspects og deres flyvninger. De bronzede drageflyvere kalder også dette sted for deres hjem, hvor de våger over tidsvejene for at sikre Azeroths fortid og fremtid.

Forbidden Reach - Forbidden Reach er formet af jordvagten Neltharion og tjener som træningsområde for hans ultimative soldater, dracthyr'erne. Forbidden reach ligger nær Drageøernes kyst og er også slagmarken for en frygtelig krig fra lang tid siden. Efter at have ligget i dvale efter krigen vækker en gammel fjende Dracthyr, der bor i Forbidden reach, til live.

 

 

Introduktion af en ny race/klasse-kombination

Drageflight introducerer Dracthyr Evoker som en premiere for World Warcraft-franchisen. Som Dracthyr Evokers kan spillerne frit skifte mellem to former - et humanoidt ansigt og en drakonisk form for at trampe enhver fjende, der står i vejen for dem, ned. Hvis du er interesseret i at lære mere om den mest effektive måde at spille den nye udvidelse på, kan du gøre det ved hjælp af coaching-tjenester.

Ny funktion

Dragonflight introducerer også en ny funktion kaldet Dragon Riding, en ny form for luftbevægelse. Drageridning vil lade spillerne udforske drageøerne ved hjælp af fire forskellige drakes, som de kan tilpasse efter deres egen smag. Det bliver nemt at købe nye mounts og genstande med WoW item trading service.

Gameplay-ændringer

Den nye udvidelse bringer en massiv ændring af spillet’s gameplay, med opdateringer af spillet’s HUD (Heads Up Display), Profession og crafting, samt et nyt talent-system.

HUD Update

Udviklerne har foretaget en betydelig ændring i spillet’s HUD, der imødekommer spillernes’ behov, så de kan tilpasse og flytte elementer af brugergrænsefladen, der passer til deres præferencer uden brug af add-ons.

Profession og Crafting

Erhvervet og håndværk i Dragonflight er lavet, så det bliver en del af spillerens identitet, hvilket gør det unikt for hver spiller. De’introducerer “Calling orders,” som tillader spillere at anmode en anden spiller om at craft noget, selvom de ikke’har de rette midler til at gøre det selv.

Talent

Talentsystemet i Dragonflight vil bruge et talenttræ, hvor spillerne kan vælge, hvordan deres færdigheder udvikler sig, hvilket er et helt andet system end de tidligere udvidelser bruger.
Du kan nu få et hurtigt boost til din karakter arena ranking med buyboosting.

Editorial Office
igitems