Login / Join
League of Legends

Er BoostRoyal legitim? Alt, hvad du bør vide

Er du interesseret i at købe et boost i League of Legends? Du er sikkert stødt på forskellige boosting-sider, og en af de mest kendte er BoostRoyal.com. Nu spekulerer du på, om dette er en legitim tjenesteudbyder eller et fupnummer.

Det korte svar er, at BoostRoyal er legitim og er en af de tre bedste boosting-tjenester til League of Legends.

Hvad er BoostRoyal?

BoostRoyal tilbyder kontoforstærkende tjenester til mange spil, såsom ValorantCS:GO, Overwatch og League of Legends (LoL). De har været i branchen siden 2013 og er baseret i Holland.

Det kaldes "boosting", fordi en meget dygtig spiller (Booster) vil spille spil på din konto for at hæve din rang.

Der er forskellige boosting-pakker tilgængelige på BoostRoyal, der spænder fra omkring $25 til $400. Virksomheden tilbyder dog forskellige rabatter til dem, der køber stort ind, så det kan være en måde at spare penge på.

Samlet set har BoostRoyal et godt omdømme i boosting-branchen. Hvis du er utilfreds med tjenesten, tilbyder den en pengene-tilbage-garanti. Desuden er dine konti sikre, fordi de har krypterede forbindelser.

Hvorfor vil du booste din konto?

Boosting af din LoL-konto er en fantastisk måde at opnå højere rækker og forbedre dit gameplay uden at gøre arbejdet selv. Det er dog vigtigt at bruge en velrenommeret service, og BoostRoyal er et af de bedste valg.

Live chat og kundesupport

Selvom de fleste mennesker ikke har problemer, når de køber boosting-pakker, er det muligt at have spørgsmål eller problemer. Heldigvis er teamet hos BoostRoyal der for at hjælpe.

Mange anmeldelser viser, hvor godt 24/7 live chat-systemet er. Generelt er service, kommunikation og assistance fantastisk. Folk får svar inden for få minutter, og medarbejderne er høflige og respektfulde.

Du chatter også direkte med Boosters (sælgerne). Forvent god service og gode kommunikationsevner. Hjemmesiden er nem at bruge, og den drives professionelt.

Servicekvalitet og Booster-kompetence

I de fleste tilfælde kommer du primært til at arbejde med Boostere (medarbejdere). Du finder en lang liste af muligheder på hjemmesiden, og de er sorteret med de bedste øverst.

Til at begynde med ser du personens skærmnavn og den stjernebedømmelse, vedkommende har fået fra anmeldelser. Nedenunder finder du deres speciale, såsom Renekton eller Hecarim. Hvis du klikker på en profil, får du flere oplysninger, såsom fuldtids-/deltidsboosting, spilletid og meget mere.

Under dette kan du se disse statistikker:

  • Hvor længe de har været Booster
  • Hvor mange ordrer de har i øjeblikket
  • Hvor mange spil de har vundet
  • Hvor mange ordrer de har gennemført tidligere

Længere nede på siden kan du se Boosterens anmeldelser. Brug lidt tid på at læse disse oplysninger for at få en fornemmelse af, hvad de kan gøre, og om de er egnede til din LoL Smurf-konto.

Det er vigtigt at bemærke, at servicekvaliteten varierer afhængigt af den Booster, du vælger. På siden "Vores spillere" kan du se stjernebedømmelser, som hjælper dig med at vurdere, hvem der er bedst til opgaven. For at gøre det nemmere kan du bruge filtrene til at vælge dit foretrukne sprog, mesterekspert og meget mere.

Funktioner

Når du vælger en boosting-tjeneste, er det vigtigt at lære om dens funktioner. Lad os diskutere UI (brugergrænseflade), pålidelighed for kontosalg og Smurf-konti og loyalitetsprogrammet for BoostRoyal:

Brugergrænseflade og brugervenlighed

Brugergrænsefladen fokuserer på hjemmesidens ydeevne, hastighed og brugervenlighed. De fleste mener, at BoostRoyal scorer højt på alle tre punkter.

Når du kommer til startsiden, kan du se, hvor let det er at navigere rundt på hjemmesiden. Øverst kan du anmode om hjælp, se tjenesterne, se, hvem medarbejderne er, og meget mere. Hvis du scroller længere ned på siden, får du indsigtsfuld information, så du kan afgøre, om BoostRoyal er det rigtige for dig.

Hver side indlæses hurtigt, så du kan beslutte, hvilken pakke du vil have, bestille den og komme i gang uden problemer.

Smølfekonti og pålidelighed af kontosalg

Mange mennesker opretter nye konti (smølfer), så de kan spille mod lavt rangerede spillere. Det er en sjov måde at nyde spillet på og vinde næsten hver runde.

Men de mennesker, der bruger BoostRoyal, er typisk begyndere, så de ønsker at hæve deres rangering så hurtigt som muligt. De hyrer Boosters til at overtage smølfekontoen og spille for ejeren.

En anden mulighed er at købe smølfekonti. Nogle gange vil folk spille og hæve deres rang ganske højt og sælge kontoen til BoostRoyal. Du har så mulighed for at købe den og kan nyde mere udfordrende niveauer uden selv at gøre arbejdet.

Uanset hvad du har brug for, er BoostRoyal en god løsning til kontosalg og smølfebestillinger. Du modtager oplysningerne hurtigt og er mindre tilbøjelig til at blive bannet, når du spiller på dem.

Loyalitetsprogram

BoostRoyal har også et loyalitetsprogramsom er en måde at belønne loyale kunder på. Der er fire niveauer, som tilbyder forskellige cashback-beløb:

  • Nybegynder - Du får tre procent cashback uden at bruge penge eller bestille.
  • Avanceret - Du får Du får fem procent cashback, når du har brugt 150 EUR eller gennemført 10 ordrer.
  • Veteran - Du får Du modtager syv procent cashback efter at have brugt 300 EUR eller gennemført 25 ordrer.
  • Ultimativ - Du får Du får 10 procent cashback, når du har brugt 1.500 EUR eller gennemført 100 ordrer.

Ofte stillede spørgsmål om BoostRoyal

Er BoostRoyal sikkert at bruge?

LoL Smurfing er en gråzone, fordi spillets vilkår og betingelser hævder, at det er ulovligt. Men sikre boosting-udbydere arbejder hårdt for at sikre, at kundekonti er sikrede og forbliver fortrolige.

BoostRoyal er sikker at bruge, og det er usandsynligt, at du får problemer med din LoL-konto efter at have brugt den.

Hvordan sammenligner BoostRoyal sig med sine konkurrenter?

Når man sammenligner med andre boosting-tjenester, kommer BoostRoyal ud på toppen. Anmeldelserne siger det hele:

  • Hjælpsom 24/7 live chat
  • Høflige og respektfulde boostere og supportmedarbejdere
  • Let at bruge websted
  • Hurtig service

Er BoostRoyal prisen værd?

Selvom BoostRoyal ikke er billig, giver den dig god kvalitet til en overkommelig pris. Virksomheden ville dog gøre det godt at inkludere PayPal som en betalingsmulighed, fordi mange mennesker foretrækker at betale online med det.

Afsluttende tanker: Er der en BoostRoyal-fidus, der sker?

Hvis du leder efter en boosting-tjeneste, der kan hjælpe dig med at stige i niveau i League of Legends, er BoostRoyal den ideelle løsning. Den tilbyder fremragende kundesupport, Boosters er venlige og kompetente, og den er sikker at bruge. Besøg hjemmesiden i dag for at lære mere om det.

Editorial Office
igitems