CoC

Er der en måde at se, hvor mange timer jeg har i Clash of Clans?

Der er ingen tvivl om, at Clash of Clans giver dig mulighed for at udleve det, der måske er din fantasi i virkeligheden. Hvem kan ikke lide tanken om at opbygge baser til imperier, forbinde sig med sine klanmedlemmer, tage versus-kampe og meget mere?

Selv hvis du ikke er den mest konkurrencemindede person i verden, vil opbygningselementerne sandsynligvis tiltrække dig. Som spillere af spil som disse vil fortælle dig, kan de blive ganske vanedannende.

Uanset om det er for at holde dig selv ansvarlig eller bare for at få nogle oplysninger, vil du måske gerne vide, hvor mange timer du har spillet i Clash of Clans.

Der må være oplysninger derude om dette, ikke? Når alt kommer til alt, hvis Clash of Clans skulleikke indlæseseller du ville vide, hvorfor engenstand eller funktion blev fjernetså er det ret nemt at finde.

Men hvad med din tid? Desværre er der i øjeblikket ikke en måde at finde ud af, hvor længe du har spillet spillet, men der er et par steder, hvor du kan få nogle nyttige oplysninger om din rejse.

Spillerprofilen

Den er indbygget i selve spillet og er en af de bedste måder at finde ud af visse vigtige statistikker på. Kort sagt er din spillerprofil det sted, hvor du kan se en oversigt over oplysninger. Husk på, at dette er offentligt tilgængelige data. Med andre ord kan du også tjekke andres profiler ud.

I dag er fokus selvfølgelig på din egen profil. Du vil se en "min profil"-fane, som har tre underfaner: klankapital, bygherrebase og hjemby. Mens fanen "hjemby" altid vil have information, kan du opleve, at de to andre er låst, hvilket betyder, at du ikke kan finde information om den endnu.

Hvad angår de oplysninger, du kan finde på din egen profil, kan du se dit erfaringsniveau, navn og tag, klanrang, hvis du er med i en klan, aktive labels, og om du har slået klaninvitationer til eller fra.

Hvis du tjekker en anden spillers profil, er meget af det, du ser, det samme, men du kan af indlysende grunde ikke redigere labels, og du kan ikke se knapperne til klaninvitationer.

Der er flere eksklusive oplysninger i fanen hjemby, som inkluderer din nuværende trofæliga, trofiske kegler, vundne krigsstjerner i klankrige, din bedste nogensinde, modtagne og donerede tropper, antal forsvar og angreb, dit nuværende rådhusniveau, hærenhedsniveauer, skins på dine helte og et ekstra sæt oplysninger under sektionen "legend league-turnering", hvis du på et tidspunkt har deltaget i en legend league.

Under fanen Builder Base kan du se din all-time best, antallet af vundne versus-kampe, niveauet i builder hall, troppe- og helteniveauer samt oplysninger om "versus battle tournament", hvor det er relevant.

Under fanen klanhovedstad kan du se, hvordan dit hus ser ud, hvor meget guld du har bidraget med, hovedstadens halniveauer samt troppe- og trylleformularniveauer.

Online-databaser

For online multiplayer-spil som Clash of Clans er et andet godt sted at finde information via online databaser. Disse giver dig mulighed for at indtaste et spillernavn, hvorefter du kan se alle de oplysninger, du har brug for.

Clash of Statser et godt sted til dette, så du kan se placeringer, præstationer, et spillerresumé og meget mere. Du kan få en idé om, hvor længe en spiller har eksisteret ved at bruge fanen "historie".

Når du gør det, kan du se en liste over klaner, som spilleren har været med i, med tidslinjer over den samlede tid i forskellige roller.

Du kan teoretisk set lægge alle disse oplysninger sammen for at få en idé om, hvor længe spilleren har været med i spillet i det hele taget. Der er endda et mål for den samlede tid, personen ikke har været i nogen klan.

Afrunding

Som du kan se, er det at kunne se, hvor længe man har været med i spillet, ikke en af de mange funktioner, Clash of Clans tilbyder, uanset den imponerende mængde af andre oplysninger, man kan få. Der er dog alternative muligheder, såsom at bruge en online database til at få den slags oplysninger.

Editorial Office
igitems