Login / Join

Er Rookie en af de bedste LoL-spillere nogensinde?

Alle har deres yndlingskarakterer i LoL, og de har sikkert også deres foretrukne spillere, som de gerne vil se vinde spillene. Song "Rookie" Eui-jin blev født i marts 1997 og er den sydkoreanske midlaner for Victory Five.

Nogle gange bliver hans navn stiliseret som RoOkiE, RooKiE eller RooKie, men de er alle sammen den samme mand.

Han fandt først frem til spillet i 2011, da han var 14 år gammel, og blev ret tidligt det opadgående talent på den konkurrencemæssige scene.

I 2013 skrev Rookie under med KT Rolster Arrows, søsterholdet til KT Rolster. Holdet klarede sig godt i de første to Splits og sluttede5. og8. ved Champions Spring og sluttede som nummer et ved Champions Summer 2014. Rookie imponerede alle med sit spil på champions (Syndra og Orianna), som er hans to signaturvalg nu.

Selvom holdet ikke kunne kvalificere sig til World Champion på grund af deres alder, blev Rookie handlet på Invictus Gamings for 2014. Han spillede med dette hold i over seks år, men 2015/2016 var et stille år for midtbanespilleren og organisationen.

I 2017 signede Invictus dog andre up-and-coming stjerner, såsom JackeyLove og TheShy, hvilket vendte tingene med det samme for holdet. De endte med at slutte på tredjepladsen i LPL Summer 2017 og kvalificerede sig næsten til Worlds. Men med god coaching signalerede præstationen forandring.

Invictus-holdet blev nummer fire i LPL Spring 2018 og tabte kun lige akkurat til Royal Never Give Up. De fleste LoL-fans betragtede dette som årets samlet set bedste kamp. De kvalificerede sig dog til Worlds 2018 og beviste deres dominans.

2019 og fremover

Rookie fortsatte med Invictus Gaming i 2019 og startede sæsonen stærkt og placerede sig på andenpladsen i LPL Spring Season. Hans holds 3-0-sejr mod JD Gaming førte til, at de kvalificerede sig til Mid-Season Invitational, hvor de vandt alle kampe på nær én.

Hvem er Faker Junior?

Mange kalder Rookie for Faker Junior, fordi han debuterede på omtrent samme tidspunkt og havde et fantastisk løb. Selv om nogle kalder Faker for den bedste, er Rookie helt sikkert tæt på på grund af hans evner og passion for spillet.

Faktisk er Rookie den eneste anden spiller, der har nået 2.500 kills (den anden var Faker). Begge disse rekorder er nylige (inden for 2021 året).

Hvor han er nu

Rookie endte med at forlade Invictus Gaming, da sæsonen sluttede i 2021. Selvom han forsøgte at bære det faldende hold, vidste han, at det var en tabt kamp. Da han er en af de bedste League of Legends-spillere gennem tiderne, er han sikker på at lande på sine fødder i 2022.

Midlaneren spiller nu for Victory Five efter at have tilbragt seks år hos det rivaliserende hold. Han håber på at kunne tage et spring med det nye hold og komme videre i løbet af Spring Split.

Konklusion

Er Rookie en af de bedste LoL-spillere nogensinde? Svaret er et rungende ja. Selv om nogle mennesker måske føler, at Faker har taget topplaceringen, forbliver fans loyale over for Rookie, selv efter at han forlod Invictus Gaming og skiftede til Victory Five. Han er ikke færdig, og du er sikker på at se flere fantastiske ting fra denne unge midtbanespiller i 2022.

Editorial Office
igitems