Login / Join

Er Valorant på vej til mobil? Seneste nyheder og rygter

Der har været rygter om Valorant Mobile i et par år nu, men det ser ud til, at der i øjeblikket er mere præcise oplysninger om sagen.

Der har været et par lækager (nogle informationsminere har endda fundet mobilkode!), der kraftigt peger på, at Valorant Mobile kommer på et tidspunkt. Men har Riot Games sagt noget? Vil spillet være det samme? Find ud af det i denne artikel!

Valorant's Baggrund

Det er et taktisk førstepersons skydespil, der minder meget om Counter-Strike: Global Offensive. Det startede udviklingen i 2014, og Riot Games annoncerede titlen i 2020 og udgav en beta en måned senere.

Valorants popularitet steg efter den fulde udgivelse i juni. Siden da er det blevet et af de mest populære first-person shooter-spil for e-sportsudøvere og almindelige gamere.

På grund af støtten fra Riot Games og deres ry for at producere teknisk velfungerende og sjove spil, er Valorant's spillerbase er kun fortsat med at vokse.

Ifølge Riot Games' oplysninger havde spillet i juni 2021 i gennemsnit 14 millioner spillere om måneden. Det viser, hvor meget folk har elsket det, og det er et bevis på det potentiale, som det har.

Gameplayet

I Valorant minder gameplayet om andre taktiske first-person shooters, men med nogle klassebaserede funktioner.

Spillerne er agenter med hver deres unikke færdigheder (ligesom klasser i Overwatch) og skal enten forsvare eller angribe et bombeområde. Alle starter den første runde med en pistol og kan købe mere avancerede våben afhængigt af den foregående rundes resultat.

Der er fire undertyper af agenter: Duelists, Initiators, Sentinels og Controllers, hvilket hjælper med at differentiere, hvad de hver især er gode til.

Desuden tilbyder Valorant en håndfuld forskellige spilmodes, men den standard konkurrenceprægede er den mest populære. For at vinde skal spillerne slå det andet hold 13 gange ud af 25 runder for at vinde.

Samtidig skal de angribende spillere enten udslette hele fjendens hold, inden timeren udløber, eller levere en Spike til et af to steder.

Er Valorant på vej til mobile enheder?

Ja! Riot Games har erkendt, at en mobilversion er under udvikling i øjeblikket. Folk ved dog meget lidt om den.

For nylig fortalte Riot Games til The Verge om, at de ser frem til at opbygge Valorants verden, så flere spillere kan få glæde af det.

Det er dog ikke overraskende, at Riot Games ville gøre det, eller det er i hvert fald hvad mange gamere tror. Virksomheden har allerede bevæget sig til mobilen med andre spil, såsom League of Legends: Wild Rift.

I første omgang var der mange, der ikke troede på, at Valorant ville komme til mobilen, fordi de mente, at det ikke ville være underholdende. De hævdede, at Wild Rift altid skulle have været et mobilspil, i modsætning til det populære first-person shooter-spil.

Men nu hvor lækager og udviklerens udtalelser bekræfter, at Valorant Mobile måske er tæt på, virker folk meget begejstrede.

Nogle skeptiske gamere spørger sig selv, om det overhovedet bliver sjovt, men det bliver det sikkert - se bare på andre mobile first-person shooters som CoD!

Vil gameplayet på mobilen være anderledes?

Det er ukendt, hvordan Valorant vil fungere på mobile enheder. Der er dog nogle andre mobile skydespil, som du kan kigge på for at få en idé om, hvordan det kan være.

Titler som PUBG Mobile eller Call of Duty Mobile har med succes klaret sig i den mobile verden ved at bevare nogle (hvis ikke de fleste) af gameplay-mekanikkerne.

Valorant Mobile-spillere kan måske ikke få de præcise bevægelser og det præcise sigte, som de ville få, når de bruger mus og tastatur.

Det er dog mere end sandsynligt, at du vil have de samme spilalternativer på mobilversionen som dem, du har på din telefon. Derfor er det et spørgsmål om at vænne sig til en smart placering af dine hænder.

Tidligt i udviklingen lækkede et mobildesignet HUD ved et uheld. Du kan se forskellige input på skærmen, lige fra at holde en kniv til at hoppe.

Det lækkede billede kan være en ældre version af mobilporten. Alligevel kan det være sådan, som Valorant kommer til at se ud på din telefon.

I betragtning af hvordan Riot Games har udviklet andre mobilversioner af sine populære spil, er det sandsynligt, at du ikke vil kunne nyde den fulde Valorant-oplevelse med det samme.

I stedet vil de centrale gameplay-muligheder sandsynligvis være tilgængelige, og Riot Games vil tilføje andre agenter og funktioner efterhånden som tiden går.

Udgivelsesdato

Riot Games har endnu ikke bekræftet noget i forbindelse med udgivelsesdatoen, men lækager og rygter peger på 2024 som årstal.

Ikke desto mindre er spillet tilsyneladende stadig i de tidlige faser af udviklingen. Derfor skal du ikke forvente nogen banebrydende nyheder før Riot Games annoncerer, at gamere kan prøve en betaversion.

Vigtigste resultater

Fremtiden ser lys ud for mobilspillere - ifølge kilder, lækager og rygter kommer Valorant til deres enheder!

Selvom ingen ved, hvornår det udkommer, tror de fleste, at du vil få stort set den samme spiloplevelse, og nogle siger, at 2024 kan være udgivelsesåret.

Editorial Office
igitems