Login / Join

Fejlfinding af Rocket League-opdateringsproblemer

Uanset om du kan lide at spille kampe med rangering eller venskabskampe, er Rocket Leagues onlinetilstand en af de mest populære i spilverdenen.

Desværre medførte den sidste Rocket League-opdatering nogle problemer med forbindelsen. Mange spillere har problemer med at oprette forbindelse til spillets onlinetilstand, eller de begynder at lagge, når de allerede er i gang med at spille.

Dette problem kan blive rigtig irriterende, hvis du spiller en rangeret kamp eller en turneringskamp. Vi er her for at hjælpe dig med at løse dette problem.

Hvad er de mest almindelige forbindelsesproblemer, som spillerne har haft siden den sidste spilopdatering?

Du kan begynde at få problemer med forbindelsen når som helst i løbet af en kamp eller før den overhovedet starter. Hvis problemet dukker op, mens du spiller, vil du begynde at få høj ping under kampen.

Lad os sige, at du normalt får omkring 20-25 ping, mens du spiller på din regions servere. Hvis ping kommer op på 30 eller 35, kan det skyldes et problem med din internetudbyder eller din husforbindelse.

Hvis du nu går fra det til en konstant ping på 80, kan problemet gå videre end det, især hvis det forbliver sådan hele tiden. Det er det, der sker for Rocket League-spillere nu. Du kan naturligvis ikke spille komfortabelt, når du lagger på den måde.

Andre spillere kan ligefrem ikke få forbindelse til serverne for at spille.

De mest almindelige løsninger på Rocket League's opdateringsproblemer

Selv om dette problem først forsvinder, når Rocket League-holdet patcher det, har nogle løsninger online hjulpet andre spillere med at komme uden om problemet. Ikke desto mindre er de ikke endelige løsninger, da problemet kommer fra en intern spilfejl, så forvent ikke, at det forsvinder helt.

Dette er nogle af de bedste løsninger, vi har fundet til at løse problemerne med Rocket Leagues opdateringsproblemer:

Generelle rettelser

Du har måske allerede prøvet dette, men det kan til tider hjælpe at genstarte spillet, så det bør være dit første skridt. At genstarte din router vil også fortælle dig, om problemet kommer fra din internetforbindelse. Hvis du spiller på en kablet forbindelse, vil det også næsten altid reducere lag.

Tjek din region for at sikre dig, at du ikke spiller i en begrænset region. Hvis du skifter til andre regioner, vil det sandsynligvis påvirke din forbindelse. Du kan også afbryde forbindelsen til andre enheder fra dit hjemmenetværk for at reducere din ping.

Gå til dine netværksindstillinger på den enhed, du bruger til at spille, og brug en Google Public DNS, hvis du ikke allerede gør det. Aktivering af port forwarding kan også hjælpe.

PC

Start med at slette Rocket League-cachen på din pc. Derefter skal du tilføje en undtagelse i Windows Firewall til spillet.

Mens du er i gang, skal du kontrollere, om enhedens tid er korrekt. Hvis det ikke virker, anbefaler vi, at du indstiller Internet Explorers indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger til "medium." Opdater Internet Explorer og dens sikkerhedsprotokol, hvis du ikke har den nyeste version.

Xbox

Kontroller Xbox-serverstatus. Hvis serveren er nede, skal du vente, indtil den kommer online igen.

Switch

Hvis du har prøvet de generelle løsninger, og problemet ikke forsvinder, skal du installere spillet på Switch's interne lagerplads i stedet for SD-kortet. Du bør også kontrollere, om du brugerbedste Wi-Fi-frekvenstil Rocket League.

Det burde også hjælpe at justere Rocket League's MTU.

PlayStation

Alle de generelle rettelser, der er nævnt før, burde hjælpe, hvis du spiller på PlayStation, men du er også velkommen til at tjekke PlayStation Server Status. Hvis PlayStation-serverne er nede, skal du vente, indtil PS-holdet retter dem.

Sidste overvejelser

Det er næsten alle de løsninger, som spillerne har fundet på for at løse Rocket League's forbindelsesproblemer. Prøv at anvende dem alle for at se, om en af dem virker. Forhåbentlig vil Rocket League-holdet snart lappe problemet.

Vi ved, at det ikke fjerner dine tabte kampe, hvis du løser problemet nu. Som det skermed andre spils ranglistesystemerskal du vinde de fleste af dine kampe, hvis du vil ranke højere. Du kan dog løse det problem ved at hyre en Elo-booster til at bringe dig til din drømmerang.

Editorial Office
igitems