Login / Join

Forskelle mellem LoL og Wild Rift

Wild Rift er ganske enkelt en mobiludgave af League of Legends. Det er dog stadig to forskellige spil med hensyn til styring, design og æstetik. Holdet bag Wild Rift skulle efter sigende have taget de bedste funktioner i LoL og kasseret eventuelle svagheder for at lave en mere kompakt version af spillet. Vil det dog kunne stå alene som den overlegne version og som sin egen separate titel?

Kort

Pladsens indretning er den mest mærkbare variation mellem Wild Rift og LoL. Mens kortets layout er uændret, er adskillige elementer blevet fjernet. Efter at have fjernet de Inner Turrets, der ikke længere fornyes, blev Nexus Turrets og inhibitors fjernet fra basen, så super minions kan spawne. Mens antallet af junglelejre er forblevet konstant, er antallet af monstre i store lejre vokset.

Champion

I sammenligning med League of Legends indeholder Wild Rift kun 61 champions (når Gwen er frigivet). Med nogle få justeringer for at imødekomme den udvidede skala på kortet og de nye champions er championsnes færdigheder og styrke i Wild Rift identiske med dem i det oprindelige spil. Nogle af mesternes evner er blevet væsentligt revideret, f.eks. Ashe's fortryllede krystalpil, som nu kan manipuleres, selv om den allerede er blevet skudt, hvilket gør det lettere at ramme mestre hvor som helst på slagmarken.

Kontrolelementer

Spillerne bruger en kontrolpind i stedet for at trykke for at flytte deres Champion over slagmarken, hvilket gør spillet mere konsolagtigt. Du kan også sigte på en specifik fjende. Der er omkring 11 knapper, der ligger tæt på hinanden, som har forskellige funktioner såsom auto-angreb, warding, to summoner spells, fire skill slots, item aktivering og shop. Der er mange knapper, der dækker en stor del af skærmen, hvilket gør spillet lidt mere udfordrende, især for dem med glatte fingerspidser.

Skins

De skins, du har optjent i League of Legends, vil ikke være tilgængelige i Wild Rift, så du skal starte din samling forfra. Hvert skin i Wild Rift har en VFX-specialanimation; synspunktet er blevet ændret og renderet i 2D og 3D. Skins i Wild Rift er PG-13, da de ikke har en seksuel appel i forhold til skins i Lol.

Rangsystem

Rangsystemerne i Wild Rift og League of Legends er vidt forskellige. Kun i Ranked Division ligner de hinanden. League Points bruges i Lol, mens Victory Points bruges i Wild Rift. LoL har en række promos, hvor spillerne skal vinde størstedelen af kampene i et bestemt sæt, som varierer afhængigt af promoen, hvorimod Wild Rift kræver, at spillerne fylder måleren op ved at vinde kampe.

Den mest markante forskel mellem Wild Rift og League of Legends er Ranked Fortitude. Hvis en spiller er på en sejrsstime, klarer sig godt eller spiller på trods af en AFK-holdkammerat, kan han/hun optjene en ekstra rang. Dette system ser ud til at være mere interessant for højt præsterende spillere, da det ikke straffer dem for at have dårlige holdkammerater, der taber kampe på egen hånd.

Editorial Office
igitems