Login / Join

Fortnite: Sådan får du Renegade Raider gratis

Renegade Raider blev udgivet i 2017, og den blev Fortnites første "købbare kosmetik". Renegade Raider er en Fortnite-outfit fra sættet Storm Scavenger, som blev udgivet i kapitel 1 i sæson 1 af Fortnite. At opnå dette sjældne skin til Fortnite var meget mere kompliceret end blot at købe det. Det er et af de sjældneste skins og også de mest eftertragtede skins i Fortnite, et online videospil. Det er kun tilgængeligt i løbet af sæson 1 i Fortnite, hvilket gør det til et sjældent skin, som kan købes i Season Shop efter at være steget i niveau til tyve (20). Det var også den første "iteration" af Fortnite's Item Shop. Det virker måske for nemt, men de oprindelige Fortnite-spillere ville klart forstå, hvor udfordrende det er at få dette sjældneste skin, Renegade Raider. Du kan også få dette sjældne skin i en begrænset periode og forvente, at det aldrig kommer tilbage igen. I løbet af patch 8.10 blev Renegade Raider-skinnet desuden opdateret med en ny stil, der begejstrer spillerne og giver dem lyst til at købe det.

En af de nemmeste måder at få dette sjældneste skin på er at købe en konto, der allerede har Renegade Raider-skinnet. Der er konti, der bliver solgt for 300 til 3000 USD. Dette er dog stadig en forbudt handling baseret på Fortnites vilkår og servicevilkår (TOS).

Desuden har flere spillere på grund af dets sjældenhed og pris søgt efter alternativer til at få dette sjældne skin eller outfit fra Fortnite, selv om det vil koste dem muligheden for at blive banned fra spillet. Her er nogle af de måder at få det på:

  • Der er en glitch, der cirkulerer omkring flere spillere og YouTubers. Det menes, at det at rapportere feedback på indstillingerne i Fortnite vil gøre det muligt at få et sjældent skin som Renegade Raider. Her er trinene i at rapportere feedback i Fortnite:

1. Tryk på "Start"

2. Gå til "Settings"

3. Klik på "Report Feedback"

4. Rapporter en fejl, hvor du fortæller, at du har købt Renegade Raider og mistet den efter et spil glitched og beder om at få den tilbage.

Du kan "få tilbage" Renegade Raider-skinnet en uge efter din rapport.

  • Endnu en glitch, der kan fungere på alle platforme som computer, PS4, Xbox, Switch og mobil. Følg blot disse trin for at få dit Renegade Raider-skind i Fortnite:

1. Klik på "Indstillinger"

2. Skift din server til "Europe"

3. Klik på "Anvend"

4. Slå alle gengivelser fra ("Optag gengivelser", "Optag store holdspillere", "Optag gengivelser i Creative Mode")

5. Klik på "Apply"

6. Gå til "Profilindstillinger"

7. Slå "Kan modtage gaver" til

8. Klik på "Anvend"

9. Gå til "Fortnite Credits"

10. Klik på "Vis"

11. Vent på, at "Epic"-logoet vises fuldt ud på skærmen, og klik straks på "tilbage" for at vende tilbage til forsiden.

12. Åbn chatboksen på knappen til venstre på din skærm.

13. Indtast koden "skin_devunlock=TRUE://renegade_raider" (KLIK IKKE PÅ SEND)

14. Klik på den yderste del af chatboksen for at minimere den.

15. Klik for de tre bjælker øverst til højre på dit skin

16. Klik på "Select the Game Mode" (vælg spiltilstand)

17. Klik på "Battle Royale"

18. Gå tilbage til forsiden og tjek, om din server stadig er i Europa

19. Genstart dit spil.

Editorial Office
igitems