Login / Join

Fortnite-tips til at vinde hvert spil

Vil du forbedre dine spil? Så er du kommet til det rette sted. Overvej at anvende disse tips og se, at du ikke er en dårlig spiller. Du træffer bare forkerte ting og beslutninger.
Før vi diskuterer noget andet, vil jeg gerne påpege, at det altid er en god strategi at se elite Fortnite-spillere for at forbedre dit eget gameplay.

Spil i grupper

Ekstra spillere gør ikke nødvendigvis spillet nemmere, men de bidrager helt sikkert til fornøjelsen og større chance for at vinde skudkampe. Forskellen mellem at spille solo og at spille i en gruppe er meget betydelig. I en gruppe er det sværere at holde sig skjult, men det giver tydelige taktiske fordele i jagten på modstandere. At spille med en gruppe af folk, som du kender eller andre, som du aldrig har mødt før, hjælper spillet til at komme til live. Hvis du er fan af actionfyldte videospil, kan dette være det rigtige svar for at holde det sjove i gang.

Hvis du er træt af at spille alene, er det altid en god mulighed at hyre en booster til at spille sammen med dig.

Udstyr dig

Kampene i Fortnite Battle Royale kommer hurtigt i gang. Uanset hvilke våben du ønsker at bruge, er det afgørende at få et bredt udvalg af udstyr. Land altid i nærheden af strukturer, hvor du kan søge efter high-tier loot, før andre spillere gør det.

Dernæst skal du holde øje med dine våben, ammunition og medicinske forsyninger, mens du fortsætter så mange af disse som du kan blive gemt. Det er dog vigtigt at erkende, når du er ved at løbe tør for kugler, så du kan justere din strategi.

Det hjælper også meget at købe en ny Fortnite-konto for at springe ind i handlingen med det samme.

Land i et område, hvor loot normalt spawner

Med dårligt loot kan selv de bedste spillere ikke vinde et spil. Det er altid en god ting at have en masse ressourcer. Derfor anbefales det at lande i områder med høje spawn-hastigheder for gulvskat. Hvis du lander i et hus med tre kister og seks etager med skatdrop, har du større chance for at få gode ting end hvis du lander i et hus med én kiste og to etager med lootdrop. In-game Items er meget eftertragtede, og det kan være en udfordring at vide, hvor man kan købe dem.

Udnyt terrænet

Fortnite er et spil, hvor du skal bruge dine omgivelser til at få dækning og udmanøvrere dine modstandere. Vær altid på udkig efter potentielle snigskytteudkigssteder. Du får en fordel over dine modstandere, hvis du kan holde et klart udsyn over dem.

Hold desuden øje med stormen og dens bevægelser. På den måde undgår du at blive opdaget, men du vil også være i stand til at lægge et bagholdsangreb mod andre spillere, der er blevet overrasket.

Vær tålmodig

Du skal lære at være tålmodig i ethvert battle royale-spil. Dette kan anvendes i forskellige situationer, herunder under et spil, hvor du skal holde hovedet koldt og kun konfrontere andre spillere, når du mener, at du har overtaget. At holde hovedet koldt under pres og ikke miste besindelsen er simpelthen en færdighed, som kan læres. Dette kan hjælpe dig med at vinde eventuelle skudkampe, fordi du ved, hvordan du skal håndtere situationerne. Deltag aldrig i tilfældige kampe midt i spillet, og brug alt i slutspillet.

Kommunikation er nøglen

At kommunikere med dine holdmedlemmer gennem chats i spillet eller tredjepartssoftware som discord kan gøre tingene lettere. Organiser angreb, rekognoscér fjender og sikre steder. Desuden eliminerer kommunikation med dine holdkammerater en masse grænser, som f.eks. deling af loots, lokalisering af fjendens placering og meget mere.

Vi anbefaler også, at du taler med trænere og lytter til deres input om dit gameplay for at vide, hvad du ellers kan forbedre dig på.

Editorial Office
igitems