Login / Join

Gendan din Fortnite-konto: En trin-for-trin-guide

Mange mennesker glemmer deres adgangskoder, bliver hacket eller bruger ved et uheld de forkerte oplysninger, når de logger ind på Fortnite. Der er måder at løse disse problemer på og gendanne din tabte konto på, så bare rolig - læs til slutningen for at finde den ideelle løsning til dit tilfælde.

Sådan gendanner du din Fortnite-konto

Du kan gendanne din mistede Fortnite-konto, hvis du ikke kan få adgang til den, i hvert fald det meste af tiden. Den proces, du skal følge, afhænger dog af, hvorfor du ikke kan logge ind. Derfor skal du gøre forskellige ting, afhængigt af hvilket problem du har.

Låst konto? Gør dette!

Prøv at logge ind efter et par timer, hvis du ved et uheld har låst din konto. Det kan nogle gange ske, hvis du har indtastet forkerte oplysninger eller ikke har været aktiv.

Du kan også komme til at låse den ved et uheld, hvis du indtaster den forkerte adgangskode tre gange, og det samme kan ske, hvis du besvarer sikkerhedsspørgsmålene forkert.

Men når det lykkes dig at få fat i de korrekte oplysninger, kan du prøve igen efter et par timer. Hvis der er en anden grund til, at din konto ser ud til at være "låst", skal du kontakte Epic Games kundeservice.

Er du blevet hacket af en eller anden? Prøv følgende

En måde at vide, at nogen har hacket dig, er ved at få en e-mail fra Epic Games, der fortæller dig, at din adgangskode eller mailadresse er ændret.

Hvis du ikke har foretaget ændringen, skal du straks underrette Epic Games. Når du gør det, vil kundeservice bede om alle mulige personlige oplysninger, herunder:

  • Din offentlige IP-adresse.
  • Den dato, hvor du oprettede din konto.
  • Din seneste login-dato.
  • De sidste fire cifre på din foretrukne betalingsmetode.
  • Dit oprindelige visningsnavn.
  • Navnene på alle konti, der er forbundet med din konto.

Hvis du ikke kan give alle oplysningerne korrekt, kan du desværre ikke få adgang til din konto igen.

Men hvis du ikke er sikker på detaljer som f.eks. din sidste login-dato, kan du give et nærliggende skøn.

I dette tilfælde skal Epic Games undersøge din sag og afgøre, om en hacker har fået fat i din konto. Så, kundeservice vil forsøge at få oplysningerne tilbage.

Processen kan være langvarig og ofte noget stressende. Derfor bør du forsøge at være tålmodig.

Sammenlægning af konti kan være problemet

Nogle mennesker glemmer, at de har slået deres konti sammen, og de forsøger ved et uheld at logge ind på den konto, de brugte før.

I andre tilfælde er det måske ikke sket, men du kan måske ikke få adgang til nogle godbidder. Sammenlægning af konti kan også være nødvendigt for at nyde godt af alle Fortnites funktioner, så du bør helt sikkert vide, hvad det kan tilbyde.

Tag et kig på, hvordan sammenlægningsprocessen fungerer - hvis du går igennem et af disse problemer, er det meget ligetil at løse problemet.

I øjeblikket kan du sammenlægge dine konti for at sikre, at du kan få adgang til dem alle. Ikke desto mindre vil denne funktion kun hjælpe, hvis du har samlerobjekter (f.eks. skins eller emotes) eller V-Bucks. Desuden skal de være på en platform, som du ikke bruger ofte.

Spillere kan nu flytte deres Fortnite-konti mellem mobil, Nintendo Switch, Xbox One og PC.

Tidligere kunne spillerne ikke logge ind på Switch eller Xbox, hvis de autentificerede deres konti via PSN-systemet. Desuden kunne nogle personer ikke få adgang til deres valuta og samlerobjekter, hvis de spillede PS4-versionen.

Med sammenlægningsfunktionen skal du logge ind på den konto, du vil bruge som primær. Derefter skal du separat logge ind på din sekundære konto.

Du vil kunne linke din sekundære konto til din primære konto. Derefter vil den anden blive deaktiveret.

Efter to uger skulle dine V-Bucks og samlerobjekter være tilgængelige på din primære konto. Du vil ikke kunne logge ind på den anden konto igen. Sørg derfor for, at du bruger den rigtige!

Hvis du har glemt, hvilken det var, kan du tjekke dine e-mails eller kontakte kundesupportteamet hos Epic Games.

Alle glemmer deres adgangskoder nogle gange - ingen grund til at være bange!

Det er altid en mulighed at anmode om en e-mail til nulstilling af kodeordet hos Epic Games, hvis du har glemt det og ikke kan få adgang til din Fortnite-konto.

Klik på indstillingen "glemt din adgangskode?" på loginsiden. Du vil modtage en e-mail med nulstillingsmail inden for 15 minutter eller mindre.

Hvis du ikke gør det, skal du sørge for at tjekke dine spam- og junkmapper. Lav derefter en ny stærk adgangskode til din konto, og så er du klar til at gå i gang.

Har du glemt din e-mail?

Måske har du ikke noget problem med sammenlægningsfunktionen, og du kan sagtens huske din adgangskode, men du kan ikke huske, hvilken e-mail du brugte.

Desværre er der ingen måde at hente din Fortnite-konto med kun dit brugernavn på, medmindre du kontakter Epic Games support. Derfor er du nødt til at sende dem en e-mail og vente på et svar.

Sidste tanker

Du behøver måske ikke at sige farvel for evigt til din Fortnite-konto. Prøv den proces, der virker afhængigt af dit tilfælde, og hvis du stadig ikke kan komme ind, skal du kontakte Epic Games og vente på svar fra kundeservice.

Editorial Office
igitems