Login / Join

Historien om Yone og Yasuos rivalisering

Introduktion
Yone og Yasuo er et af de mange søskendepar i Summoner's Rift. Spillerne i League of Legends kender dem som rivaliserende brødre, hvor den ene jager den anden, men ikke mange ved, hvorfor det er sådan. Nå, men i denne artikel vil vi give dig et overblik over deres historier for at forstå deres karakterer dybere og måske endda en vis forbindelse med dem.

Barndomsårene

Brødrenes historie starter i deres barndom. I deres landsby blev Yasuo af landsbyboerne betragtet som et problembarn, der ofte beskrev ham som en fejltagelse, der ikke kan gøres om, eller at hans eksistens var en fejl i dommen. Samtidig var hans bror Yone et mere respekteret barn og blev beskrevet som det modsatte af Yasuo. På trods af alt dette var brødrene dog uadskillelige. Yone stod stadig ved Yasuos side og forsvarede ham, når han blev drillet af de andre børn fra landsbyen.

Sværdskolen

Efter nogen tid begynder Yone sin læretid i deres landsbyens berømte sværdskole, efterfulgt af sin bror. I løbet af deres år på sværdskolen i deres landsby måtte Yone ofte holde et vågent øje med Yasuo på grund af hans ret impulsive personlighed, mens Yasuo på en eller anden måde finder talent for sværdkunst og får opmærksomhed fra deres landsbyældste - Souma - og senere bliver en af hans elever. Yone var en smule bekymret, da han ved, at hans bror kan være lidt ukontrollabel, og han frygter, at Yasuo måske bliver en dårlig elev. Alligevel tager han det til sig og stoler på sin bror ved at give ham et ahornfrø, et symbol på ydmyghed, som en gave for at vise sin støtte. Tingene begynder at ændre sig, da krigen med noxianerne bryder ud, og Yone bliver sendt til fronten, mens Yasuo modvilligt bliver tilbage for at vogte de ældste i landsbyen.

Brødrenes rivalisering

En nat kunne Yasuo ikke holde det ud længere og forlod sin post, da han hørte kampe i den næste dal. Dette viste sig at være et fatalt valg, for han fandt sin mester død, da han vendte tilbage, og han blev hovedmistænkt. At flygte fra landsbyen gjorde det kun værre, da det betød, at han var skyldig i mordet på sin egen mester. Yone finder snart ud af mordet og giver sig selv skylden for det og sværger at opspore sin bror og lade ham betale for sine forbrydelser. Yone finder snart sin bror, og de to kæmper mod hinanden til døden, hvor Yasuo går ud af kampen som sejrherre. Døden var dog ikke enden for Yone, da han vågner op og finder sig selv i ånderiget. Kort efter at han vågner, ser han en azakana fyldt med vrede. Yone slår azakanaen og dræber den med et hurtigt slag. Han besvimer og befinder sig i den materielle verden igen. Mens han forsøger at orientere sig, finder han en maske, som ser ud til at stamme fra den azakana, han dræbte. Da han løfter masken, får han evnen til at se andre azakanaer.

Senere finder han ud af, at azakanas navn, når de først er lært, kan reduceres til inaktive masker af personificerede følelser. Med denne nye viden og evne strejfer han rundt og leder efter andre azakana i håb om at kende navnet på den azakana, han havde dræbt.

Editorial Office
igitems