Login / Join

Hvad er de minimale systemkrav til Fortnite?

Konsolspillere behøver ikke at bekymre sig om systemkrav, men hvis du spiller Fortnite på en computer, skal du sørge for, at din computer opfylder minimumskravene for at kunne spille. Du kan køre spillet, hvis du spiller på en ordentlig pc, men de computere med lavere specifikationer vil have problemer med at rendere de teksturer, som spillet har brug for.

Nogle spillere forsøger at spille spillet på pc'er, der går lidt under minimumskravene for at køre det, men de får ikke en ordentlig spiloplevelse, og selve spillet går også ofte ned.

Læs videre for at kende Fortnites minimumskrav til pc'er og bærbare computere. Vi har også tilføjet de anbefalede specifikationer, du skal bruge for at køre Fortnite på den måde, som udviklerne har tænkt sig.

Minimum systemkrav til Fortnite på pc

Hvis du vil downloade Fortnite og køre det på din pc, skal du have en computer eller bærbar computer med følgende specifikationer:

  • Processor: Core i3-3225 - 3,3 Ghz
  • Hukommelse: 8 GB RAM
  • Videokort: Video Card: 4.5 Intel HD 4000 eller AMD Radeon Vega 8
  • Operativt system: Windows 7 64-bit eller Mac OS Mojave 10.14.6

Husk på, at dette er det minimum, du skal bruge for at køre spillet, men det betyder ikke, at du vil kunne køre det fuldt ud. Du skal stadig sænke grafikken for at din computer kan køre spillet ordentligt.

Mange mennesker nyder ikke at spille Fortnite på denne måde, så de foretrækker at lade være med at gøre det. Du vil ikke være i stand til at køre spillet, hvis du indstiller det til at have bedre grafik. Vi anbefaler, at du lukker alle andre faner på din computer for at forbedre dens ydeevne.

Det kan også hjælpe at gå til din computers task manager og lukke unødvendige baggrundsprocesser.

Optimale systemkrav til Fortnite på pc

Hvis du vil spille Fortnite på den måde, som du skal spille det, skal du have en pc med bedre specifikationer end det minimum, vi lige har nævnt. Her er de anbefalede krav for at spille Fortnite på din computer:

  • Processor: Processen: Core i5-7300U 3,5 GHz eller AMD Ryzen 3 3300U
  • Hukommelse: 8 GB RAM eller højere
  • Grafikkort: Grafikkort: 1.000 kr: Nvidia GTX 960 eller AMD R9 280
  • Operativt system: Windows 10/11 64-bit

Du vil kunne indstille spillet til at køre med bedre grafik, hvis du spiller på en bedre pc, hvilket sikrer dig en langt bedre spiloplevelse. Husk, at hvis du vil have disse grafikindstillinger op, skal du have en kraftigere pc.

De flestebærbare eller pc'er til spiler bygget til at køre spil med mellemstore eller høje grafikindstillinger, men vi anbefaler, at du alligevel tjekker deres specifikationer, inden du køber dem.

Er det bedre at spille Fortnite på pc eller spillekonsoller?

Sandheden er, at du måske ikke bemærker forskellen mellem at køre spillet på pc eller konsoller, medmindre du er en professionel spiller eller en kræsen spiller. Du bør træffe en beslutning baseret på din smag, hvis du er en casual spiller.

Men de flesteFortnite professionelle spillerespiller på PC, fordi det giver dem mulighed for at komme op på 300FPS, mens PS5 eller Xbox Series X kun giver dem maksimalt 120FPS. Forskellen mellem de to er enorm, hvis du er professionel, men det er svært at bemærke, hvis du spiller for sjov.

Streamere foretrækker også at spille på deres pc'er, da det giver dem mulighed for at administrere alt fra streamet på den samme enhed. Desuden har professionelle streamere ofte det nyeste PC-udstyr på markedet.

Indpakning

Fortnite er et af de mest mainstream spil lige nu, og hvis du vil nyde det så meget som muligt, skal du sørge for at få en PC med de optimale specifikationer til at køre det. Det er dog ikke alle, der har råd til en topmoderne pc, så du kan stadig spille det på en computer med lave specifikationer, hvis du sænker spillets grafik.

Da Fortnite er et onlinespil, kan det at spille på en computer, der ikke kører spillet godt, give dig en ulempe, når du spiller mod spillere med bedre pc'er.

Dette er også et problem for gamere, der spiller konkurrerende i andre populære spil, såsom League of Legends eller Valorant, da ranglistekampe er meget vigtige for dem. De kan dog løse dette problem ved atbetale en Elo-booster for at få dem til en højere rang.

Du kan læse flere gaming blogindlæg på BoostRoyals hjemmeside.

Editorial Office
igitems