Login / Join

Hvad er Escape from Tarkov?

Hvis du er en person der kan lide actionspil, så er Escape from Tarkov måske spillet for dig!

 

Tid til at flygte fra virkeligheden

 

Flygt fra Tarkov er et historiedrevet, realistisk, hardcore og actionbaseret onlinespil. Spillet er baseret i Norvinsk-regionen. Det foregår i en tid med krigsførelse, hvor der er stor panik, og de fleste lokale folk har forladt byen. Et par er blevet tilbage og gør alt hvad der står i deres magt for at overleve, forbedre deres levevilkår og hjælpe dem omkring dem. Denne ustabile situation har resulteret i dannelsen af "Scavs". Disse er lokale indbyggere fra Tarkov der har vedtaget en vild tilgang til livet. De har dannet farlige og bevæbnede bander og planlægger en opdeling af Tarkov. Denne periode er defineret af grådighed, konfrontationer, vold og vid. Våbenmændene er villige til at gå ekstremt langt for at få det, de vil have, herunder at myrde den lokale befolkning.

 

Dette spil er spilles fra de lejesoldater, der overlevede den første runde af konflikten, perspektiv. Spillerne får lov til at vælge side, enten BEAR eller USEC. Når en side har blevet valgt, skal man finde vej ud af Tarkov. Et par komplikationer oplevet undervejs omfatter:

 

-               Klip forsyningskæder.

-               By grænser forseglet af det russiske militær og FN.

-               Spild kommunikation med den operative kommando.

 

Disse harsh forhold betyder, at man må vælge, hvordan man overlever og hvordan man finder sin vej ud af kaos.

 

Hvad man kan forvente

 

Et par ting, du kan forvente at opleve er:

 

-               A historiebaseret spil, der kan spilles i multiplayertilstand. Du får mulighed for at opleve rejsen sammen med dine venner.

-               Multiple områder at udforske. Spillet foregår i forskellige omgivelser; og tilbyder således en stor variation. Stederne omfatter Tarkov by, militærbaser, kemiske fabrikker og borgerblokke. Spillet giver også forskellige tider på dagen og vejr forhold.

-               Den mulighed for at afdække hemmelige steder. Du kan opdage skjulte pakhuse, faciliteter, kontorer og lagre.

-               Gevinst adgang til vigtige oplysninger og varer, der vil hjælpe med at forstå den aktuelle situation i byen.

-               Uncover alle mysterierne, indgå alliancer med tidligere fjender, ændre din handlingsplan, og vigtigst af alt, undslippe Tarkov!

 

Liv igennem oplevelsen

 

Den ultimative spiloplevelse betyder, at du er nødt til:

 

-               Vær opmærksom på din figurs helbred.

-               Interagere med dine omgivelser på passende vis.

-               Håndtag dit våben, som om du gjorde det i det virkelige liv.

-               Udvide din taktik og dine evner. Brug strategi.

-               Kontrol din figurs handlinger.

 

Tid til at kæmpe for dit liv

 

Det er på tide at sætte dine færdigheder på prøve. Hvis du dør, mister du alle de genstande, du har fundet og taget. Sørg for, at du har dit udstyr og dine våben, renset vand og madrationer. Organiser og forbered dig. Der kommer til at være faldne fjender, venner der forråder dig, og fremmede, der hjælper dig. Er du klar til den ultimative kamp for overlevelse? Der er ingen steder at gemme sig, græde eller skrige.

 

Alt du behøver at gøre er at komme ud i live!

Editorial Office
igitems