Login / Join

Hvad vi ved om MMO'et League of Legends

Riot Games har endelig bekræftet, at et LoL MMO er på vej. Her er, hvad vi ved om League of Legends MMO'et:

LoL-universet er eksploderet i det sidste år, fordi Riot har tilføjet kortspil, auto-battlers og "The Ruined King". Der er endda et kampspil til Runeterra-verdenen nu.

Det betyder, at det har nået et naturligt slutpunkt. Der er et massivt multiplayer-onlinespil, der foregår i LoL-universet!

Marc Merill er LoL-stifter og drillede om planerne for MMORPG'et tilbage i 2019. Blot 12 måneder senere bekræftede Gregg Street, Riots vicepræsident, officielt, at Riot Games var i gang med at udvikle den mest ventede LoL-titel nogensinde!

Er der en udgivelsesdato?

Riot Games har ikke givet folk en officiel udgivelsesdato for League of Legends MMO. Gregg Street sagde dog, at de arbejdede på projektet og tilbød jobansøgninger.

Derfor er LoL-udviklerne stadig i de tidlige stadier, selvom nogle siger, at Riot arbejdede på projektet, før annonceringen blev foretaget. Det kan måske bringe spillets tidslinje lidt op og sætte det som en udgivelse sidst i 2023. Vi skal dog nok se på omkring midten af 2024 for at se denne store LoL-titel. Det er ofte ikke let at få fingrene i en god LoL-konto, men det kan gøres ved at købe en.

Hvad vi ved om regioner til MMO'et

Der er ikke detaljer om de regioner der er tilgængelige i LoL MMO, men Riot vælger i øjeblikket sine champions fra 13 navngivne områder, så vi er sikre på at se disse i den nye titel.

Du kan også se mere civiliserede hovedregioner i lighed med Piltover, Noxus og Demacia. Alligevel er fantastiske territorier sandsynligvis afgørende og kan dukke op som Shurima, Bilgewater og Bandle City.

Her er Runeterras 13 regioner:

  • Zaun
  • The Void
  • Freljord
  • Targon
  • Shurima
  • Skyggeøerne
  • Piltover
  • Noxus
  • Ixtal
  • Ionia
  • Demacia
  • Bilgewater
  • Bandle City

Riot Games kan kun vælge nogle af dem.

Er der et spilkort tilgængeligt?

Det er endnu ikke blevet bekræftet, at LoL MMO'et skal kopiere Runeterra, men de fleste vil nok blive overrasket, hvis det ikke sker. På den måde kan spillerne navigere i fantasilandet ved at vove sig gennem regionerne eller ved at rejse hurtigt.

Hvad vi ved om klasserne

Hvis Riot Games beslutter sig for at holde sig til det samme design som andre, forventer vi at se mange klasser eller professioner til at definere hver karakter. De har en tendens til at fokusere på standard tropes som Wizard, Healer og Fighter. Selv om League of Legends er anderledes, falder champions i lignende roller med en vis variation.

Der er dog ingen mulighed for at vide, om udviklerne måske beslutter sig for de samme klasser eller om de vælger noget helt andet.

RPG Raids i LoL MMO

League of Legends MMO bør have RPG raids. Faktisk indrømmede Gregg Street, at end-game Raids i det nye RPG er den vigtigste faktor. Han sagde, at han ville blive knust, hvis holdet ikke leverede disse kampe.

Riot Games har dog ikke afsløret, hvordan LoL-raids kan se ud.

Konklusion

Alt i alt er det for tidligt at sige, hvad Riot Games vil gøre for LoL MMO'et. Du har lært hvad vi ved om League of Legends MMO'et og hvordan det kan se ud eller føles. Selvom det skulle ligne andre spil, er der ingen måde at vide det på, før det er klar!

Meta beskrivelse: Er du nysgerrig på MMO'en til LoL? Du kan finde ud af hvad vi ved om League of Legends MMO'et lige her, så du er forberedt på det hele!

Editorial Office
igitems