Login / Join
Roblox

Hvor meget er min Roblox-konto værd? Alt hvad du bør vide

Roblox er faktisk en samling af over 50 millioner spil, som er skabt af spillerne i fællesskabet. Disse mennesker finder på enkle og komplekse spil, der er tilgængelige for alle, men jo mere udfordrende det er, jo større er chancerne for at tjene penge.

Gaming kan være sjovt, især hvis man bliver betalt for det. Mange Roblox-gamere vil gerne vide, hvor meget deres Roblox-konto er værd, og hvordan man får penge for det. I dag vil du lære, hvordan du tjekker din Roblox kontos værdi.

Hvad er din Roblox-konto værd?

Du bliver nødt til at besøge en Roblox-handelswebsted for at se værdien af din Roblox-konto, og det skader ikke at have en lommeregner.

Når du har valgt en hjemmeside, skal du oprette en konto. Før du kan logge ind og bruge handelssidens platform, skal du verificere din konto. Det sker typisk automatisk, hvis du følger anvisningerne, men der vil også være en proceslinje, der kan hjælpe dig med at finde dette trin, hvis det er nødvendigt.

Når du har verificeret din konto, kan du søge efter den ved at skrive det brugernavn, der er knyttet til kontoen. Dette vil give dig en bekræftelsessætning, som du skal kopiere og indsætte i din Roblox-profil. Det verificerer din konto fuldt ud, så du kan se din profil på handelshjemmesiden.

I sidste ende vil handelshjemmesiden vise dine samleobjekter, kontoens værdi og din rang i spillet.

Værdien af Roblox-kontoen vises under "Værdi" på profilen. Vær opmærksom på, at denne værdi ikke svarer til din fulde Roblox-værdi. Den repræsenterer blot de ting, du ejer i spillet, eksklusive alt det, du har købt i Roblox.

Sådan tjekker du, hvor meget din Roblox-konto kan være værd

For at se, hvor meget din Roblox-konto er værd, skal du se på din kontos lagerbeholdning, som vises i venstre side. Genstandene på kontoen vises i underkategorier efter type for at gøre det lettere for dig.

Du vil se alle dine begrænsede og ikke-begrænsede varer med de angivne priser for hver kategori. Nu skal du bruge din lommeregner til manuelt at tilføje hver vares værdi.

Når du har lagt alle de ubegrænsede varer sammen, skal du skrive værdien ned. Find derefter summen af dine begrænsede genstande. Læg dem sammen for at få din Roblox-værdi, som er værdien af din konto.

Salg af en Roblox-konto

Som spiller eller skaber på Roblox har du lov til at sælge de spil, du har lavet, eller købe dem af andre. Roblox ser dog skævt til folk, der sælger personlige konti. Det er faktisk imod ToS (Terms of Service) på Roblox. Hvis du deler eller sælger din Roblox-konto, kan brandet derfor forbyde dig permanent.

Men skaberne sælger stadig deres konti, fordi det ikke betragtes som en kriminel handling. De bruger smuthullet til at slippe af sted med det.

Roblox har heller ikke nogen måde at spore skabere på, som sælger gamle konti og opretter nye. Derfor kan du helt sikkert sælge din konto, hvis du ønsker det, men du kan blive opkrævet gebyrer, da du bruger en tredjeparts hjemmeside, der sandsynligvis har et gebyr.

Kan jeg købe Roblox-genstande?

Ja, det er muligt at købe Roblox-genstande fra markedspladser som IgItems. Det vil hjælpe dig med at tilpasse din avatar, og du kan ofte finde sjældne ting. Der er utallige ting til rådighed, såsom konti, Robux og gavekort. Du skal bare søge efter det, du vil have, eller browse gennem listen over valgmuligheder.

Hvorfor skulle jeg købe Roblox-genstande?

Du kan købe en ny Roblox-konto, hvis du vil nå et bestemt niveau i et spil eller ønsker at tjene penge på en eller anden måde.

Nogle gange vil folk have ting, der ikke længere er tilgængelige, hvilket de kan få gennem IgItems.

Fordele ved at bruge IgItems

Når du vælger IgItems, kan du nemt købe ting, såsom nye konti, Blox Fruits og meget mere. IgItems tilbyder mange fordele, herunder:

  • 24/7 support - Hvis du har brug for hjælp, kan du til enhver tid kontakte brandet for at få hjælp.
  • Refusioner - Købere vil altid få de varer, de har bestilt, eller få deres penge tilbage.
  • Beskyttelse af handel - IgItems tilbyder et sikkert handelsmiljø, så du kan købe og sælge uden frygt.
  • Hurtige leverancer - De fleste ordrer bliver udført inden for få sekunder, så det er øjeblikkeligt!

Køb din nye Roblox-konto fra IgItems i dag! Du vil blive glad for, at du valgte sådan en velrenommeret markedsplads til dit køb!

Editorial Office
igitems