Login / Join

Hvordan tjener man guld i WoW Classic?

Du er bekymret for, hvordan du får guldet. Dette spil vil give et ton af måder at være i stand til at være i stand til at overleve hver kamp og få guld. Du bør lære at craft professionelt og sælge hver genstand i auktionshuset som andre spillere kan bruge.

PLOT OF WORLD OF WARCRAFT CLASSIC

Efter lanceringen i 2004 blev det mere anderledes end nogen anden spil. Der var masser af ændringer, opgraderede, opdateringer, ændringer af karakterer og løbende udvidelser. Det blev mere berømt på grund af disse opgraderede systemer og ændringer, det er derfor, at folk elsker at spille det, da det var det meget tilgængelige spil nogensinde. Men andre havde feedback om, at det var svært at spille.

Når man modtog tilbagemeldingerne om, at der var behov for forbedringer, blev det annonceret, at WoW Classic har en bred populær privat server, der har været ude siden 2004. Siden da blev Blizzards oprettet for at opretholde officielle planer i støtte fra tid til anden opdateringer.

Wow Classic er den anden version world of warcraft, mens det var baseret og proklameret som rekreation kun som det eksisterede før 2006, dens første udvidelse. Det kom ud den brændende korstog. Det betyder, at kamp vil gå langsommere, quests er ikke mere spændende eller interessante, og en masse gamere vil tage rundt som helvede som det var meget lang.

BLIZZARD'S Seks faser til at rulle opdateringer ud

-              Fase 1.

Der er smeltet kerne, onyxia og maraudon. Du kan bruge det som Spiller mod spiller (PvP). Hvor der ikke er nogen sporing og har ingen formelle som du spiller.

-              Fase 2.

Der er dire maul, azuregos, samt kazzak. Det kan rangere din belønninger ved at have æresystemet, selv om det er i de vanærende drab.

-              Fase 3.

Du har Blackwing lair, Dark moon decks begynder, Darkmoon drops fair, og warsung golch.

-              Fase 4.

Du kan få Zul Gurub, de grønne drager og Basin Arathi i denne fase.

-              Fase 5.

Den ahn'qiraj verdenskrig begynder ud, og raidet vil blive åbnet efter krigsindsatsen dikterer. Fangekælderen gear er blevet ændret.

-              Fase 6.

I denne fase kan du vælge Naxxramas, hvor det kom ud verdens PvP mål i Silithus og Eastern Plaguelands.

Den bedste WOW CLASSIC RACE FOR EACH GUIDE

1.            Alliancedværgen

En mægtig og hårdfør race kom fra kontinentet østlige kongerige Khaz Modan. De havde base i jernskede, der er let forbundet med en Stormwind. Dette er den største by beliggende i Alliance.

2.            Den Gnome

En meget magisk. Gnomer er afhængige af teknologi og gadgets. Deres racefordele kan afspejles såvel som racen du vil vælge.

3.            Det menneskelige

De er pålidelige. De fleste spillere vælger mennesker fordi det kan nemt udforske skoven og have en chance hvad udsigter af karaktererne du ønsker at skabe til.

4.            Nattenalfen

Dette er interessant, da det kombinerede både mystisk og hårde kvaliteter derfra.

5.            Taurens

En Tauren er som en størrelse af køer. De havde en shamanistisk baggrund. Taurens har fire racefordele: udholdenhed, kultivering, naturresistent og krigsstamp. 

Editorial Office
igitems