Login / Join

Hvorfor har Clash of klaner fjernet flag?

Clash of clans er et onlinespil, der er blevet meget populært i løbet af de sidste par år blandt både pc- og mobilbrugere. En af grundene til, at mange mennesker elsker det, er, at det i modsætning til mange andre lignende fællesskabsspil online er meget nemt at mestre og spille.

Vil du lære mere om Clash of Clans? Tjek vores artikel om, hvordan man tjener penge i COC!

Selve spillet går ud på, at en spiller skal oprette en fæstning i en fiktiv verden, der er befolket af andre onlinespillere. Hver spiller har til opgave at sikre sikkerheden og velstanden i sin landsby ved hjælp af en bred vifte af værktøjer til rådighed, som f.eks:

  • Mineaktiviteter
  • Magiske evner
  • En hær
  • Opbygning af forsvarsværker
  • Udvidelse af deres territorium
  • Razziaer mod naboklaner
  • At danne alliancer med andre spillere

Efterhånden som spillet skrider frem, kan gode spillere samle en masse fiktiv rigdom og velstand til det punkt, hvor de kan blive respekterede klaner i deres valgte alliancer.

Hvad var formålet med flagene?

En funktion, der altid har været en fast del af spillet, var muligheden for at købe flag, der repræsenterer en spillers nationalitet. Selv om det ikke havde nogen særlig vigtig funktion ud over til dekorative formål, var det en fin funktion at have. Faktisk var de fleste spillere ivrige efter at købe deres lands flag, så snart deres guldreserver tillod det.

Den eneste mulige fordel ved at have et nationalt flag ville måske være, når det gjaldt om at danne alliancer. Det er muligvis lidt nemmere at slå sig sammen med en spiller fra samme land.

Men med den måde, som onlinefællesskabet interagerer på, er nationalitet ikke så vigtig som andre spilegenskaber som f.eks. færdigheder og styrke. Derfor vil flagene ikke blive savnet ret længe, selv om mange var kede af at se dem forsvinde, men de vil ikke blive savnet ret længe.

Det sagde spiludviklerne

Supercell er firmaet bag Clash of Clans, og som sådan var beslutningen om at fjerne flagene deres. Indtil videre har udviklerne ikke givet spillerne en officiel begrundelse for deres beslutning. Den eneste ledetråd er deres såkaldte ønske om at holde spillet adskilt fra virkelige referencer fra den virkelige verden.

Desuden er verden bestemt blevet rystet af en masse politisk uro i løbet af det sidste år. Derfor ville spiludviklerne gerne have undgået, at enhver ond vilje påvirker spillernes spilleglæde.

Ud fra det synspunkt giver det mening, hvorfor de ville gøre sig den ubetydelige ændring i et meget populært spil. De har allerede refunderet alle de "penge", som spillerne havde brugt til at købe flagene, og indtil videre bruger alle de fiktive flag. Få din helt nye Clash of Clans-konto i dag!

Hvad betyder dette for spillerne?

Der er ikke meget indflydelse på gameplayet, når det kommer til fjernelsen af flagene. Almindelige spillere vil være bekymrede over eventuelle andre ændringer, der kan påvirke deres klanstyrke.

Hvis spillet foretager andre ændringer, vil vi sørge for at opdatere dig.

Indtil videre ser det dog ud til, at det at blive tvunget til at fravælge et almindeligt fiktivt flag, der ikke koster noget, er den eneste lidelse, som spillerne sandsynligvis vil komme til at lide.

Editorial Office
igitems