Login / Join

Korte tips til at vinde Clash Royale-kampene

Er der noget, du gerne vil vide om Clash Royale? Der er ingen grund til at bekymre dig om noget, for vi har styr på det! Clash Royale ser ved første øjekast ud til at være et simpelt spil, men det er meget mere kompliceret, end det ser ud til. Mange mennesker til foretrækker at springe de mere vanskelige og langsomme dele af spillet over og købe en konto, som allerede er blevet rangeret op, hvilket giver dem en betydelig fordel med det samme!

Hvis det ikke er det, du leder efter, men du ønsker at blive ekspert med mere end 90 forskellige kort, er der'meget at lære. Det er her, vi kommer ind i billedet! Heldigvis! Hvis du'er ny i Clash Royale, eller hvis du'har spillet i et stykke tid, har vi'nogle gode råd til dig.

Sæt dit præg som tårnødelægger i dette tempofyldte online-multiplayer-spil. Vi lærer dig, hvordan du vinder i Clash Royale.

Don't Leak Precious Elixir

Både du og din modstanders elixir genereres med samme hastighed. I mellemtiden spilder du elixir og sætter dig selv i en betydelig ulempe, når han begynder at bruge enheder.

Tårnene skal ødelægges for at vinde spillet. Med enheder kan du gøre det—hver enhed af eliksir koster. Hvis du har mere eliksir, øges dine chancer for at vinde, fordi mere eliksir betyder flere tropper, og med flere tropper kan du have en høj sandsynlighed for at vinde. Så hvornår skal du begynde at bruge enheder? Spil dem så snart du kan, hvis du er i forsvarsmodus, lige før eliksiren når 9, hvis det er nødvendigt. Hver eliksir vil blive brugt på denne måde, så der vil ikke være noget spild.

Balanceret dæk

Grundbaserede nærkampsskrapere og skrøbelige afstandskæmpere har ingen plads i et deck. Overvej at bruge en blanding af 'tanks,’ enheder med stænkskader og langtrækkende våben til at udslette hele fæstninger, når du opbygger dit deck. Hvis du finder dig selv ude af stand til at bygge det deck, du ønsker, kan du kigge på køb af Clash Royale-items online. For at undgå at blive suget ud, mens du venter på elixiropfyldning, skal du have flere kortværdier på hånden.

Deploy Tower Targeting Troops

Tårnbrydende enheder som Giant og Hog Rider er specielt designet til dette formål. Da de ikke påvirkes af din modstanders placering af en tilstødende enhed på slagmarken, er det en fordel at have en af disse i dit deck.

Don't Just Deploy Troops near the Bridge

Du vil ikke have nok eliksir til at støtte dit angreb, hvis du kun afsætter én enhed på broen. Modstanderen kan normalt forsvare den ved hjælp af de fjendtlige tårne.

Brug kødskjoldtropper til at forsvare

Varierende tropper kan forsvare sig mod flere indkommende fjender. Du kan placere dem i aflytningslinjen for at blive dit kødskjold, mens du venter på ekstra eliksir eller bedre tropper.

 

 

Swarms kan bruges til at nedkæmpe store fjender

Clash Royale's eliksirhandler er afgørende for succes. Brug kort med lavere værdier for at besejre din modstanders enheder. Sværme af Goblins eller Skeletter kan nedkæmpe en Mini P.E.K.K.K.A. med kun én eliksir (fire). De flyvende angreb fra Minion-hæren er ødelæggende. Der er dog en undtagelse fra denne regel: hærdede barbarer kan modstå pile- og ildkugleangreb.

Enhedsparring

Du ønsker ikke at blive ved med at sætte enheder ud på egen hånd, fordi de bliver slagtet. Beslut dig for kombinationer, der er mere kraftfulde, når de bruges sammen.

Brug en besværgelse

I Clash Royale kan besværgelser bruges til at forpurre en modstanders fremskridt eller øge en angrebsstyrke. Freeze og Zap er to af vores favoritter, da de både fryser og lammer modstandere i en kort periode.

Uddan dig selv

En god måde at forbedre dit gameplay på er at søge råd hos bedre spillere. Hvis du ikke’har venner, der har erfaring med spillet, kan du altid søge efter en coaching-tjeneste, der kan hjælpe dig med at blive bedre!

Editorial Office
igitems