Login / Join

Kraftfulde våben i Overwatch

Blizzards online skydespil har et væld af fantastiske våben at vælge imellem, men for at vinde spillet skal du have et ordentligt våben. Selvfølgelig kommer det i bund og grund an på heltenes overordnede effektivitet, men her er de bedste våbenvalg i spillet:

Zenyatta's Orbs of Destruction

Selv om Zenyatta ser ud til at være rolig, kan vi garantere dig, at han er langt fra det. Vores yndlingsvåben i Overwatch er hans Orbs of Destruction, som har en høj succesrate med hensyn til at ramme og lejlighedsvis endda holde fast i målene. Zenyatta kan slynge orbs fra sin halskæde mod fjender i hurtig rækkefølge eller oplade sine skud til at affyre fem på én gang, hvilket giver massiv skade på store grupper af fjender. Med Orb of Discord kan han også fæstne en fjende og øge deres sårbarhed over for fjendtlig beskydning, mens de befinder sig inden for spillerens synsfelt.

Mei's Endothermic Blaster

Endothermic Blaster kan fastfryse en modstander i deres spor, når den bruges korrekt. Overwatch's sonic boom er stadig et af vores yndlingsvåben på grund af dets fremragende rækkevidde, og den langvarige fryseeffekt gør fjender sårbare over for dine holdkammeraters angreb. Som en bonus kan Mei bruge dette våben til at udløse istapper, som kan gøre en betydelig mængde skade, selv om våbnets affyringshastighed ikke er så hurtig som andre våben i spillet. Når Mei beskytter sine allierede, kan hun sætte en masse modstandere i knæ og have en betydelig indflydelse. Hun er en support karakter, hvis du ikke bryder dig om den slags spillestil kan du måske inden du vælger en helt tænke over hvilken klasse du skal vælge fra.

Reinhardt's Rocket Hammer

Reinhardt vil appellere til Overwatch-spillere, der foretrækker nærkamp frem for at bære en pistol. Sammen med sit skjold er han en fremragende afskrækkende faktor i Overwatch, og han kan også bruge sin Rocket Hammer til at smække en modstander til underkastelse. Han kan udføre en række nærkampsangreb med bemærkelsesværdig præcision og rækkevidde ved at dreje våbnet. På trods af hans sårbarhed over for beskydning på nært hold kan han stadig gøre en forskel ved at rydde et område med sin slagkraft. Han kan også bruge denne hammer til at lancere et fokuseret ildangreb mod en modstander, der er langt væk, med et Fire Strike. Han kan udløse en chokbølge, der vælter alle modstandere på sin vej med sit Earthshatter-angreb. Den nemmeste måde at låse Reinhardts gyldne våben op på er at købe en konto med gyldne våben, der allerede er låst op.

Reaper's engangsskydevåben

De fleste af os nyder at bruge Reaper's haglgevær, som har en lang rækkevidde og kan affyres hurtigt efter genladning. Som følge heraf udgør Reaper en fare. Han smider dem i skraldespanden, når han løber tør for våben og får et nyt par. Alene det løfter disse haglgeværer op på et helt nyt kvalitetsniveau sammenlignet med lignende våben, der findes i andre spil. Reaper's andre spøgelsesfærdigheder og disse Hellfire-våben vil hjælpe ham med at vinde spillet. At spille Reaper er dog svært, vi anbefaler at hyre en træner til at finpudse dine færdigheder, før du bringer ham til ranked!

Hanzo's Storm Bow

Der har været mange bueskytter i videospil, men Hanzos valg af Overwatch-våben er et skridt over de andre. Hans Storm Bow udløser frygtelig kraft. Til Hanzo og hans venner har han en Sonic Arrow, der kan spore modstanderens bevægelser i flere sekunder, og en Scatter Arrow, der kan ramme med større præcision. Hans Dragonstrike er dog den mest kraftfulde, idet den affyrer et par drager hen over skærmen, der påfører skade på alle på deres vej.

Overwatch 2 udkommer snart, læs vores artikel om udgivelsen her!

Editorial Office
igitems