Login / Join

Lær at mestre kunsten i Rainbow Six Siege: Tips og tricks for begyndere

Selv om folk uden for gaming-nichen tror, at alle FPS-spil er ens, har de alle forskellige ting at byde på. Rainbow Six Siege er et af de mest komplette, som du kan spille.

Det er svært at blive en professionel i spillet, hvis du ikke forstår spillets mekanik fuldt ud. Du kan dog følge et par tricks og tips for at blive en mester i Rainbow Six Siege.

Læs videre for at blive bedre til spillet. Du kan også besøge vores hjemmeside for at leje vores boost- eller coaching-tjenester.

#1 Lad være med at sprinte

En af de mest almindelige fejl, du kan begå, når du spiller Rainbow Six Siege, er at sprinte rundt på kortet. Det fungerer måske godt i andre spil, men her kan det få dig til at dø hurtigere.

Når du sprinter, vil spillerne på fjendens hold høre dine skridt. De vil vide, at du kommer i nærheden af dem, og vil være klar til at skyde dig ned, når du kommer ind i rummet.

Vær tålmodig og gå langsomt for at sikre dig, at ingen hører dig.

#2 Sigt efter hovedet

Selv om de fleste mennesker prøver dette i FPS-spil, er det godt at vide, at Rainbow Six Siege har et headshot = kill-system. Uanset hvilken operatør du bruger, hvilken operatør den fjendtlige spiller bruger, eller hvilket våben du bruger, vil de dø, hvis du giver dem et headshot.

Det kan virke sværere at sigte efter hovedet end at skyde på de andre dele af deres krop, men når du først mestrer det, vil du insta-kille alle fjendtlige spillere.

#3 Prøv operatørerne på Meta

De fleste FPS-spil bruger de samme karakterer til alle spillere, og det eneste, der ændrer sig mellem dem, er det våben, du vælger til hver kamp. Sådan er det ikke, når du spiller Rainbow Six Siege.

Alle operatører har forskellige stats og evner, og du kan vælge en anden alt efter hvilken kamp du spiller. Ligesom de fleste onlinespil har Rainbow Six Siege periodiske opdateringer, hvor de nerf'er og buff'er deres operatører.

Hvis du vil opnå bedre resultater, bør du tjekke de opdateringer, som spilteamet laver til operatørerne. Prøv at lære at spille med operatørerne på meta og bruge dem, før spillet nerfer dem. Du kan også tjekke operator tier-lister.

Spillere vil altid forsøge at at forbyde de samme operatører hvis de er for ødelagte.

#4 Watch Kill Cams

Vi ved, at de fleste spillere springer kill cams over og venter, indtil de respawner eller kan spille igen. Men hvis du er nybegynder i spillet, kan du lære en masse af kill cams.

Se dem alle og brug dem til at lære af din killer. Hvad har de gjort? Hvilket våben brugte de? Hvor var de, da de dræbte dig?

Disse oplysninger vil fortælle dig, hvad du skal gøre, og hvad du skal undgå i fremtidige kampe.

#5 Prioriterer runder frem for drab

Et af de største problemer for folk, der begynder at spille online holdspil, er, at de ønsker at få så mange kills som muligt. Det er ikke dårligt at få kills, da de er den største appel i disse spil, men nogle gange kan det at forsøge at få mest muligt ud af dem få dit hold til at tabe en runde.

Prøv at være mere af en holdspiller, selv om du ikke skinner lige så meget som dine holdkammerater. Du vil vinde flere kampe, end du vil tabe.

#6 Få mere at vide om spillets våben

På samme måde som med operatører, bør du lære, hvad bedste våben i spillet er. De får også nerfs og buffs, så prøv at bruge våbnene på meta for at drage fordel af deres fordele.

Nogle gange undrer folk sig over, hvorfor de døde, hvis de havde en bedre position eller operatører end deres fjende, og svaret kan være et dårligt våbenvalg.

#7 Hyr professionel coaching

Den bedste måde at blive bedre til spillet hurtigere er at hyre en coach, som kan fortælle dig, hvad du skal gøre for at forbedre din match-læsning og dine mekaniske færdigheder.

Dette vil hjælpe din spiloplevelse som nybegynder til at blive mindre udfordrende. Vi tilbyder Rainbow Six Siege coaching-tjenester, så du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du er interesseret.

#8 Spil med hovedtelefoner

Som vi nævnte før, spiller lyden og lydene i dette spil en grundlæggende rolle i det, du skal gøre. Du kan høre, når de skyder med deres våben, går eller gør noget andet i det andet rum.

Når du hører disse ting, kan du se, om du skal være opmærksom, og hvor du skal placere dig for at overleve et angreb. Det kan dog være svært at høre alt dette, hvis dit lydudstyr ikke er så godt.

At bære hovedtelefoner er en glimrende måde at gøre det på. Bortset fra det, vil det gøre din spiloplevelse mere medrivende, hvis du gør det.

Indpakning

Det kan virke komplekst og tidskrævende at mestre kunsten i Rainbow Six Siege, men det er det værd at gøre det.

Dette er et fantastisk spil med innovative spilmekanikker og funktioner, så du bør ikke gå glip af muligheden for at spille det, hvis du kan lide FPS-spil.

Hvis du ønsker at komme til en højere rang, men er hårdt fastlåst i din, kan du også hyre vores boost-tjenester.

Editorial Office
igitems