Login / Join
CoC

Lås op for magten: En omfattende liste over Clash of Clans-helte efter rådhusniveau

Som din Clash of Clans-landsby trives, bliver det vigtigt at have stærke helte. Da de er udødelige og ikke skal trænes flere gange, vil disse stærke tropper ikke gå til grunde i en kamp, men kan regenerere for at møde en anden klan på en anden kampdag.

I modsætning til andre tropper skal du ikke opgradere Barracks eller Dark Barracks for at låse op for en Hero. I stedet skal du bygge et alter i din base, hvilket du kun kan gøre, når du når et bestemt rådhusniveau.

Helte har en særlig evne, som du kan aktivere manuelt. Bortset fra dem, der er eksklusive for Builder Base, kan de fleste af dem kun bruge disse unikke færdigheder én gang. Desuden varierer den tid, det tager for dem at regenerere deres liv, alt efter niveau.

Da hver helt har sit eget gameplay, er det vigtigt at finde ud af, hvilke der passer til din stil, dine strategier og dine mål. Heldigvis kan du lære mere om hver enkelt nedenfor!

Læs videre for at se en komplet liste over Clash of Clans-helte rangeret efter rådhusniveau.

Barbarisk konge: Rådhusniveau 7 nødvendigt

Denne helt er kendt som den største og modigste barbar og har et massivt sværd, der kan smadre alt på sin vej og påføre en enorm mængde skade.

Den Barbariske kongeen helt, der kan låses op på rådhusniveau 7, vil altid forsvare sit territorium aggressivt.

Han er udødelig og skal kun hidkaldes én gang, men hvis han bliver såret eller besejret, er han nødt til at sove et stykke tid for at regenerere sit helbred.

Hvis du vil hidkalde denne helt, skal du bruge 5.000 Dark Elixir, da denne proces automatisk udløses, når det pågældende alter (Barbarian King Altar) er bygget.

Barbarernes konge gør sig selv og barbarerne i nærheden rasende, så han kan øge deres angrebshastighed og skade. Som sådan kan han bruges i forskellige angreb.

Bueskyttedronning: Rådhusniveau 9 nødvendigt

Denne kvindelige helt er en meget kraftigere udgave af bueskytten, som gør meget skade og har flere hitpoints. Desuden kan hun skyde 1,5 felter længere og tre hurtige pile pr. skud.

Så længe hun ikke bliver såret eller besejret i et angreb, hvilket ville kræve en regenereringsperiode, kan Bueskyttedronningen forsvare territoriet omkring sit alter. Når hun sover eller bliver opgraderet, vil dette alter være tomt.

Som alle helte kan hun kun påkaldes én gang. Faktisk sker det automatisk, når Archer Queen-alteret er bygget. Denne proces koster dig dog 10.000 Dark Elixir.

Bueskyttedronningen er den anden helt, som du kan låse op for, når du når rådhusniveau 9. Mange spillere bruger hende til at rydde en del af en base, mens de forbereder sig på at indsætte resten af deres tropper.

Grand Warden: Nødvendigt for rådhusniveau 11

Når man har nået rådhusniveau 11, låses der op for Grand Warden den tredje helt, du kan hidkalde i Clash of Clans, så længe du bygger det nødvendige alter, som koster 1.000.000 Elixir.

Da den kan indstilles til luft- eller jordtilstand, kan denne helt flyve eller gå. I begge scenarier vil han angribe vægge, hvis det meste af det nærliggende boligområde gør det samme.

Grand Warden beskrives ofte som en Support Hero, hvilket betyder, at han kan styrke andre tropper eller beskytte dem mod forsvar.

Kongelig mester: Rådhusniveau 13 påkrævet

Hvis der er en frygtløs helt i Clash of Clans, er det helt sikkert den Kongelig mester. Hun kan tilkaldes, så snart Royal Champion Altar er bygget, hvilket ofte sker på rådhusniveau 13.

Blandt hendes evner er, at Royal Champion kan gøre meget skade på enkeltmålsfigurer, så hun kan bruges til at nedbryde forsvaret. Desuden er hun meget alsidig og kan endda hoppe over mure, hvilket overgår Hog Rider.

Andre helte

Udover de helte, du kan låse op for i din hjemby, er der to, du kan tilkalde i en Builder Base. Find dem nedenfor!

Kampmaskine: Kræver Byggerhal 5

Kræver en bygherrehal på niveau 5, Kampmaskine er den første helt, der kan låses op i Builder Base for 900.000 Builder Elixir til reparation.

Denne helt er en nærkampsenhed med et enkelt mål, som bruger en hammer til at smadre bygninger i nærheden. Hvis den ikke angriber, kan du se den sidde på toppen af Battle Machine-alteret.

Kampmaskinen adskiller sig fra andre helte, da den ikke forsvarer sig, uanset bygmesterens status. På niveau 5 låser den op for en elektrisk hammer, der øger skaden, regenererer helbred og bedøver et øjeblik.

Kampkopter: Kræver Builder Hall 8

Som en anden helt, du kan låse op for i Builder Base, Battle Copter en Builder Hall på niveau 8 til en pris af 2.500.000 Builder Elixir. Den angriber fra en afstand, der kontrolleres af bygmesteren.

Hvis den ikke angriber, bliver Battle Copter stående ved det pågældende alter. Denne helt vil ikke forsvare sig med det samme, hvis Builder Base bliver angrebet, men har en evne, der kan bruges til at kaste en bombe på tæt hold mod en målbygning.

De sidste tanker

Clash of Clans Helte er nøglen til dit gameplay, så det er vigtigt at vælge en baseret på din stil. Husk at overveje disse aspekter for at maksimere din strategi og slå dine modstandere!

Editorial Office
igitems