Login / Join

League of Legends Patch Notes 12.8

Midseason Invitational 2022 nærmer sig, hvilket betyder, at der er nye ændringer på vej. Riot vil ikke have tid nok til at foretage itemændringer, men nye championbuffs samt nogle få justeringer og nerfs vil være tilgængelige. Mange af spillets champions vil opleve betydelige ændringer i Patch 12.8, hvilket kan få nogle karakterer til at spille anderledes. Da Riot forsøger at balancere de forskellige champions og genstande, kan patch notes ofte ændre spillet radikalt.

Den seneste League of Legends-opdatering indeholder forskellige justeringer af balanceringen samt ændringer til en række underudnyttede helte for at gøre dem mere levedygtige. Med League of Legends Update 12.8 kommer en lille overhaling for Swain, med forskellige livskvalitetsjusteringer foretaget af udviklerne. Kassadin og Ezreal har fået boosts, men Jinx og Xayah har fået reduceret deres evner.

Patch 12.8 introducerer nye skins til Sivir, Kayle og Sejuani til Solar Eclipse; til Senna og Aatrox til Lunar Eclipse; og andre lige så unikke skins til Yasuo og Gangplank. Vi får også vores første kig på Swain's justeringer af mid-scope, og der kommer mere i en senere opdatering for Olaf. Men alt handler ikke om Swain; der er yderligere ændringer til de 18 champions, som du kan overveje.

Hvad’er nyt i League of Legends Patch 12.8?

Swain vender tilbage til listen over mid- og supportkarakterer i denne udgivelse. Swain og andre champions vil også få buffs. Dette vil resultere i nye ændringer i spillet, herunder champions.

Champions

Swain

Ifølge Patch Notes har Swain vist sig at være en vigtig bot lane-mester under den tidligere min-omarbejdning. Han skal dog møde sine fjender i solo-lane som leder af Noxian's front lane.

Swain's passive effekt vil blive forbedret med ekstra healing, og hans E vil blive reaktiveret for at absorbere alle fjendtlige slag. Han vil dog ikke længere kunne tilkalde modstandere, som er blevet gjort immobile af hans holdkammerater.

Bard

Bard er en af de mest undervurderede og undervurderede supports i solo lane, han er et sjældent valg blandt spillerne, men han har et utroligt roaming potentiale som support. Hans opdateringer virker måske ikke så drastiske, men de kan opmuntre spillerne på alle niveauer til at bruge Bard’s kræfter og evner. Bard’s ændringer kan være den manglende brik, der skal til for at sætte ham i rampelyset.

Ezreal

På tre niveauer vil Ezreal’s True Shot Barrage cooldown blive betydeligt nedsat, og på det øverste niveau vil den være 30 sekunder.

Givet at han allerede var en stor mester, vil forbedringen hjælpe ham med at øge sin udvælgelsesrate i en række forskellige formater. Pro-spillere vil kunne bruge den meget mere til at rydde bølger og meget mere regelmæssigt i længere rækkevidder af synskontroller, mens solo kø-spillere vil kunne angribe med garanterede kills og mål.

Jhin

Den buff varighed kan forbedre hans evne til at fusionere med nogle af de mest støtter i meta. Selvom Jhin synes at dominere i den ADC-centrerede meta, har han stadig meget at byde på med sine længere durationer af root og roaming halv til mid.

Vil du gerne lær mere om League of Legends?

Søger du efter billige LoL konti?

Editorial Office
igitems